發新話題

[砌版討論] 幫幫小弟砌直板,,分析下!PLZ 急急急 :S

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

幫幫小弟砌直板,,分析下!PLZ 急急急 :S

請問對   OFFENSIVE CLASSIC NCT O.C攻擊型納米技術5夾乒乓球底板
AND YASAKA MAX CARBON有咩評價...急
正手NEO省狂 反手T05 PLZ~PLZ~PLZ~

..............................

上邊個位做咩=_=?

未打過依塊但係肯定省狂同T05配邊塊板都好打

THZ ANYWAY ;D

引用:
原帖由 ccyanthony 於 2011-5-11 21:47 發表
請問對   OFFENSIVE CLASSIC NCT O.C攻擊型納米技術5夾乒乓球底板
AND YASAKA MAX CARBON有咩評價...急
正手NEO省狂 反手T05 PLZ~PLZ~PLZ~
可以睇睇我的 signature : 我都有打緊納米OC (我的是92g)
你講的2塊膠, 都會是納米OC 的好"正手膠"
不過我覺得反手用T-05 會稍為硬了一點 (始終nano OC 唔算係太硬既板)
如果你有用橫打, 可以考慮一d較軟的膠.

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-5-13 09:59 發表

可以睇睇我的 signature : 我都有打緊納米OC (我的是92g)
你講的2塊膠, 都會是納米OC 的好"正手膠"
不過我覺得反手用T-05 會稍為硬了一點 (始終nano OC 唔算係太硬既板)
如果你有用橫打, 可以考慮一d較軟的膠.
你打天极藍綿定橙綿??

引用:
原帖由 ccyanthony 於 2011-5-13 21:44 發表

你打天极藍綿定橙綿??
普通版Neo天極2(39度), 不過用左澎漲劑.
藍綿天3/省天3...之類我都試過, 不過唔適合我.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

買左,但係未痴膠..........

發新話題
最近訪問的版塊