92 12345
發新話題

2011【學界盃(新手賽)乒乓球比賽】5月15日(星期日) 2:00am-7:00pm 彩虹道

引用:
原帖由 dkpkf003 於 2011-5-16 12:38 發表
恭喜各位
特別恭喜我的好朋友小王子和柏熹哥哥
希望下次唔好同我其他比賽撞期啦
費達拿真係好有福氣,
因為他有一位用心愛她的好媽媽,
除用很多資源外,最重要是用好多時間,
要兼顧壁、乒、網的不同比賽,確實不易,最重要是均有好成績,確實難得,

小王子已計劃在暑假開始投放大量的時間學遊泳了,屆時好希望在泳場與費達拿比賽呢.

費達拿,

唔洗驚, 發揮你既小宇宙就得嫁啦.

柏熹本來以為見到你, 不過知道你打入決賽, 都為你高興呀!

加油呀!

congrad吳卓軒

吳卓肥今晚來慢達球局打波.......我地會比d童年陰影佢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

張相打錯字. 仲寫左 2010
香港乒乓網

好多謝王子爸爸嘅鼓勵..
費達拿都好鐘意游水架,但因為佢太鐘意打波啦,所以年多前就放棄左一個星期要操三四日水嘅泳隊生涯sweat ,
小王子加油呀!!! 我要同您游水大比拼架

貓仔都識遊水ga, 暑假一齊玩
香港乒乓網

引用:
原帖由 Bluemoon 於 2011-5-16 17:00 發表
費達拿,

唔洗驚, 發揮你既小宇宙就得嫁啦.

柏熹本來以為見到你, 不過知道你打入決賽, 都為你高興呀!

加油呀!
多謝柏熹哥哥同柏熹媽咪嘅鼓勵 我會儘力打啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-5-16 18:26 發表
貓仔都識遊水ga, 暑假一齊玩
好呀...我都睇吓貓係點樣游水嘅....

回復 5# 的帖子

大家都繼續加油

恭喜!

92 12345
發新話題