發新話題

[砌版討論] 本人係一個小學生 cc我既拍~ 冇圖=,= 紅膠=狂飆3 黑:palio cj8000 底板:進取 o唔ok

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

本人係一個小學生 cc我既拍~ 冇圖=,= 紅膠=狂飆3 黑:palio cj8000 底板:進取 o唔ok

本人係一個小學生  cc我既拍~  冇圖=,=    紅膠=狂飆3 黑:palio cj8000  底板:進取

o唔ok            狂飆3正手定反手

狂三正手
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 siu_b0205 於 2011-5-7 08:27 發表
底板用純木,唔加任何碳or纖維,練手感會好d
進取有碳or纖維?

引用:
原帖由 happyhugo0129 於 2011-5-6 21:58 發表
本人係一個小學生  cc我既拍~  冇圖=,=    紅膠=狂飆3 黑:palio cj8000  底板:進取

o唔ok            狂飆3正手定反手
狂飆3 打正手 (紅色或黑色都不需要介意)
palio cj8000 打反手

PS* 波爾都係用紅色 Tenergy 05 來打正手啦 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

發新話題
最近訪問的版塊