發新話題

【乒工廠球局】: 3月27日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
今次呢條水魚找死......

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-25 18:51 發表

我地自堀墳慕就真
崛定俾水魚入去...哈哈
當晚必定日月無光...打得燦爛~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 09:39 發表
昨日打得好緊臭呀 ...... 個個都用左 20 成功力去打 .
據我線人報料, 噚晚的確好臭, 個個都打到成身臭汗...哈哈

不過有一個唔臭, 而且仲好香添...佢就係~~~YY喇

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 11:20 發表

吾係你估乒工廠留o架  ... 不材呢d 好明顯 良禽擇木而悽 啦
貓總版主和我的意見都好中肯的..
乒工廠實力, 今時唔同往日..  當中"T"字頭, 同"J"字頭的隊員非常有實力.  加強"G"隊長....總之就勁啦.  點勁要你地自己去感受下喇.
大家要小心..

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:01 發表
無錯 TJ 都好強, 還有乒二 O....雖然我未見過, 但是可是 3:0 KO 欣欣...我都嚇親.  但強如 T 先, 都比 小乒童 KO 左....事實說明

小乒童是強中最強
小乒童 vs James 其中一局 : 1:11.  大分1比3.
而且J 噚晚出3場, 未輸過,
你話邊個先係強中最強???

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 13:55 發表
我totally散晒
要凸訓先得.
你要好好訓一教就無事啦.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 14:31 發表
小乒童成日都放水....
老虎基昨天威風八面 wor .....

如果小乒童打打乒二, 小海豚必勝

我們下週便同乒一及乒二...目標破 egg
小乒童有無放水, 昨天在場的人會睇到的.  
昨天的不是老虎基, 我記錯名咋..
我正問小海豚更正.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 09:31 發表
聽閒 Candy 打乒乓型男果場佢讓 3 分喎.......好有風度 liness" />
真有其事?  係就真係有風度!!!  果然係海豚戰隊的好隊員.  
不過, 我睇candy 當日的確打得好好.  完全有板有眼.  有機會我都要同佢切磋下..  為免我慘敗, 佢要讓我3分.  嘻嘻....

thynk 讚 YY "SHARP"  ~~ 尖..係正面0既稱讚.  唔通話你"ROUND" ~~ 圓LOOK LOOK 咩...哈哈

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 09:47 發表

咪...有風度到...最終輸左波都無出聲喎...咁一定要等我表揚下佢啦
所以都好欣賞你地果隊各成員, 又好波, 又有風度 ..正 !!   
打波不是求分數(勝負)嘛...
打波每個都是想贏, 但更重要的是:打得開心.  
結果是贏是輸, 也不重要.  今次輸左, 下次打過, 都未知贏輸啦..況且可能會贏番呢..哈哈~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:54 發表
如果我出場..讓我 3 分都唔夠喎
做版主都唔可以咁大貪喎....
對手同妳打, 三魂都唔見左七魄啦...仲要讓3分..???!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

發新話題