138 1234567
發新話題

【乒工廠球局】: 3月27日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
如果我出場..讓我 3 分都唔夠喎

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:54 發表
如果我出場..讓我 3 分都唔夠喎
做版主都唔可以咁大貪喎....
對手同妳打, 三魂都唔見左七魄啦...仲要讓3分..???!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-3-29 13:19 發表

對手同妳打, 三魂都唔見左七魄啦...

如果你同 JJ 打仲可能三雲唔見14魄
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 13:23 發表
[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-3-29 13:19 發表

對手同妳打, 三魂都唔見左七魄啦...

如果你同 JJ 打仲可能三雲唔見14魄
Mao Hing, you're talking about yourself jar ma???  

比你 知 道 我的秘密.....要滅口
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I die lu.....

引用:
原帖由 小乒童 於 2008-3-28 18:28 發表

普遍第一次同你或佢交手的人都會輸,
因為佢0既粒仔打法的確有D特色.
而你的發球, 加上後面的涵接, 真的有效.  得分率好高.

你地兩個交手, 分數上當然有一個會羸.  不過過程就令人回味.
James hing打粒仔都唔錯的,以前已經比佢成日屈機,打到無哂心機,所以輸比james hing都唔出奇,但最緊要都係打得開心

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-31 00:19 發表

James hing打粒仔都唔錯的,以前已經比佢成日屈機,打到無哂心機,所以輸比james hing都唔出奇,但最緊要都係打得開心liness" />
KC hing, you're very strong yourself la and is getting stronger and stronger every day....so next time you will kill me for sure la....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 00:23 發表

KC hing, you're very strong yourself la and is getting stronger and stronger every day....so next time you will kill me for sure la....
James hing,都係嗰句,接到你發球兼唔使比你拍死,就已經有交代lei

[quote]原帖由 HK-KC 於 2008-3-31 01:24 發表

James hing,都係嗰句,接到你發球兼唔使比你拍死,就已經有交代lei

我一向輸贏是其次,過程開心最重要

快 d 教我開波

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 01:37 發表
快 d 教我開波
學我先喇

唔好學高難度住

我開波都有番咁上下質數0架

引用:
快 d 教我開波
are you asking KC hing or me sin?

引用:
快 d 教我開波
james咁nice,實教你lei,唔使擔心,你只要做佢第一個女徒弟,就得gah la....hehehe

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 01:41 發表

are you asking KC hing or me sin?
sure not me la,我d發球邊及james hing你lei....

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-31 01:42 發表

sure not me la,我d發球邊及james hing你lei....
發球 is the only thing I am good at....no other skills ga la....

James仲有長膠橫打wo!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-4-1 13:16 發表
James仲有長膠橫打wo!
Doe OK gei...

138 1234567
發新話題