發新話題

【乒工廠球局】: 3月27日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 16:39 發表

james 琴晚好利害!!! liness" />

不付所托!!
托 What ar???  

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-28 16:55 發表

托 What ar???  
u want 托 what ?????

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 16:56 發表

u want 托 what ?????
I don't want to 托 ar....this kind of jobs should be left for the captain to do ga ma....

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 16:39 發表

james 琴晚好利害!!! liness" />

不付所托!!
But seriously, you can count on me to do my best

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-28 17:02 發表

I don't want to 托 ar....this kind of jobs should be left for the captain to do ga ma....
oh no..... don't play me man..........

oh no...I don't dare to play you la....then you will kick me off the team ma....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-28 17:08 發表
oh no...I don't dare to play you la....then you will kick me off the team ma....
oh.... i won't kick u off the team la...... u are most important in my club now la....

引用:
原帖由 小乒童 於 2008-3-28 17:39 發表

占兄. 如果我放水放得咁叻就好喇.  今次真係搞唔掂你接我的發球.  說真, 你的發球, 我免強都可以話接到台內.  但我的發球被你控制晒.  所以輸波是正常的..
不過下次就唔會咁易輸俾你喇..

我能夠贏Ting, 運氣係 ...
冇錯!!! 呀ting係一個人品好好的後生仔,又肯幫人,所以我特登請佢0黎幫手!!

日直G就不提也罷,太弱了!!!

引用:
原帖由 小乒童 於 2008-3-28 17:39 發表

占兄. 如果我放水放得咁叻就好喇.  今次真係搞唔掂你接我的發球.  說真, 你的發球, 我免強都可以話接到台內.  但我的發球被你控制晒.  所以輸波是正常的..
不過下次就唔會咁易輸俾你喇..

我能夠贏Ting, 運氣係 ...
Thanks for your good comment!  I am sure if we play again next time, you will have me solved!

[quote]原帖由 小乒童 於 2008-3-28 17:49 發表

GARY你大戰粒仔狂人, 表現都不錯.  我知道佢有幾球真的打出超水準.  所以你有D慌亂了. [/quote

粒仔狂人 is also a very super strong player....If not for my tricky lefty serves, he would be me very easily...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-28 16:47 發表

我唔尖家........  
sharp means 'sang geng'. And also you're very charming.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 17:50 發表

日直G就不提也罷,太弱了!!!
Play very well. And there is a lot of rooms to go further.

YY really is HKTTF g far...

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 23:09 發表

sharp means 'sang geng'. And also you're very charming.
haha....thanks for your compliment.....i was just joking

聽閒 Candy 打乒乓型男果場佢讓 3 分喎.......好有風度

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 09:31 發表
聽閒 Candy 打乒乓型男果場佢讓 3 分喎.......好有風度 liness" />
真有其事?  係就真係有風度!!!  果然係海豚戰隊的好隊員.  
不過, 我睇candy 當日的確打得好好.  完全有板有眼.  有機會我都要同佢切磋下..  為免我慘敗, 佢要讓我3分.  嘻嘻....

thynk 讚 YY "SHARP"  ~~ 尖..係正面0既稱讚.  唔通話你"ROUND" ~~ 圓LOOK LOOK 咩...哈哈

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-29 09:38 發表

真有其事?  係就真係有風度!!!  果然係海豚戰隊的好隊員.  
不過, 我睇candy 當日的確打得好好.  完全有板有眼.  有機會我都要同佢切磋下..  為免我慘敗, 佢要讓我3分.  嘻嘻....

thynk 讚 YY "SHARP"  ~~ 尖. ...
咪...有風度到...最終輸左波都無出聲喎...咁一定要等我表揚下佢啦
所以都好欣賞你地果隊各成員, 又好波, 又有風度 ..正 !!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 09:47 發表

咪...有風度到...最終輸左波都無出聲喎...咁一定要等我表揚下佢啦
所以都好欣賞你地果隊各成員, 又好波, 又有風度 ..正 !!   
打波不是求分數(勝負)嘛...
打波每個都是想贏, 但更重要的是:打得開心.  
結果是贏是輸, 也不重要.  今次輸左, 下次打過, 都未知贏輸啦..況且可能會贏番呢..哈哈~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 09:47 發表

Gum 正 ?  See anyone of interest to you???

讓三分給CANDY是由粒仔狂人開始的,我隊提出此建議,狂兄立即答應 --無問題,足見風度不凡,球技高超之表現,多謝海豚戰隊對我隊之禮讓。

發新話題