發新話題

【乒工廠球局】: 3月27日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
same here

I go to sleep la...goodnite everyone...

88 sweet dream

好強............draw

海豚已經係三甲之選

睇嚟乒工廠有望三甲

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 09:39 發表
昨日打得好緊臭呀 ...... 個個都用左 20 成功力去打 .
據我線人報料, 噚晚的確好臭, 個個都打到成身臭汗...哈哈

不過有一個唔臭, 而且仲好香添...佢就係~~~YY喇

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 11:20 發表

吾係你估乒工廠留o架  ... 不材呢d 好明顯 良禽擇木而悽 啦
貓總版主和我的意見都好中肯的..
乒工廠實力, 今時唔同往日..  當中"T"字頭, 同"J"字頭的隊員非常有實力.  加強"G"隊長....總之就勁啦.  點勁要你地自己去感受下喇.
大家要小心..

無錯 TJ 都好強, 還有乒二 O....雖然我未見過, 但是可是 3:0 KO 欣欣...我都嚇親.  但強如 T 先, 都比 小乒童 KO 左....事實說明

小乒童是強中最強
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:01 發表
無錯 TJ 都好強, 還有乒二 O....雖然我未見過, 但是可是 3:0 KO 欣欣...我都嚇親.  但強如 T 先, 都比 小乒童 KO 左....事實說明

小乒童是強中最強
小乒童 vs James 其中一局 : 1:11.  大分1比3.
而且J 噚晚出3場, 未輸過,
你話邊個先係強中最強???

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-28 11:40 發表

貓總版主和我的意見都好中肯的..
乒工廠實力, 今時唔同往日..  當中"T"字頭, 同"J"字頭的隊員非常有實力.  加強"G"隊長....總之就勁啦.  點勁要你地自己去感受下喇.
大家要小心..
我要多謝你先真,同我打完仲比0左好多寶貴意見我,琴晚多謝各海豚波友指教指教!!

很盡興的一晚!!

我totally散晒
要凸訓先得.

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 13:55 發表
我totally散晒
要凸訓先得.
下次再打過!!

琴晚做0左場務,冇乜機會同其他海豚波友打番場,實在遺憾!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-28 11:36 發表

據我線人報料, 噚晚的確好臭, 個個都打到成身臭汗...哈哈

不過有一個唔臭, 而且仲好香添...佢就係~~~YY喇
第一次見佢真人, really sharp & nice.

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 13:55 發表
我totally散晒
要凸訓先得.
你要好好訓一教就無事啦.

小乒童成日都放水....
老虎基昨天威風八面 wor .....

如果小乒童打打乒二, 小海豚必勝

我們下週便同乒一及乒二...目標破 egg
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 14:31 發表
小乒童成日都放水....
老虎基昨天威風八面 wor .....

如果小乒童打打乒二, 小海豚必勝

我們下週便同乒一及乒二...目標破 egg
小乒童有無放水, 昨天在場的人會睇到的.  
昨天的不是老虎基, 我記錯名咋..
我正問小海豚更正.

小乒童 hing...I was very lucky to beat you lei....if you can beat Ah Ting, you really should have no problem beating me gei.  I think you Fong Shui to me...hehhe

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-28 16:34 發表
小乒童 hing...I was very lucky to beat you lei....if you can beat Ah Ting, you really should have no problem beating me gei.  I think you Fong Shui to me...hehhe
james 琴晚好利害!!!

不付所托!!

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 13:59 發表

第一次見佢真人, really sharp & nice.
我唔尖家........

發新話題