發新話題

【港島區月賽】: 3月28日(星期五) 8:00-11:00pm 灣仔駱克道(完)

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-29 01:07 發表

no la,james hing,都係好好彩liness" />liness" />

好多波友都差不多

同埋小弟今日都係win 符碌波,如果唔係,一早輸左lu@@
邊有符碌咁多場呀(我近排都輸過俾阿Pun同欣欣).  你要教我點打羸佢地呀.
實至名歸就真!!
恭喜!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:33 發表

所以我睇都好開心 liness" />  
據我線人報料, 好多參賽者睇妳都睇得好開心呀....

而且今次的冠亞季軍 相, 差D要俾四千幾蚊先可以影...好貴呀..

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-3-29 11:58 發表
睇分已好緊張,在場觀戰更刺激,參賽者需有勝負,想必樂在其中,高手較量,大家開心見到此類快樂賽局推廣下去。liness" />liness" />
睇到比分, 都可以想像到比賽係幾咁緊張刺激.  有人滑鐵盧, 有人超水準.  哈~~哈.

一個小小的乒乓球, 就係快樂的根源...點可以俾佢停呀....
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +2 講得好 2008-3-29 13:03

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-29 12:59 發表

汝幾時參與下先 .... 吾要拉爆汝
我地無仇無怨, 點解要拉爆我呀...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 13:08 發表
44_66 滑鐵 LO
小明    VS 44_66
小海豚 VS 44_66
PUN     VS 44_66
好明顯, 44_66 當日宴客啦.  放水情度比小乒童更厲害...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 13:02 發表

吾要拉爆汝先岩

哎呀...睇錯左對象添..屎
我應該唔係妳要拉爆的對象丫嘛....

發新話題
最近訪問的版塊