發新話題

【港島區月賽】: 3月28日(星期五) 8:00-11:00pm 灣仔駱克道(完)

ok,cfm

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-28 13:26 發表

咪講埋D衰野, 通常叫人手下留情果D都係絕世高手來既
高手們果然謙d...hehehe

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-29 00:43 發表
wow, KC beat 盤 and 鄧麗欣 wor....super super strong.liness" />liness" />
no la,james hing,都係好好彩liness" />

好多波友都差不多

同埋小弟今日都係win 符碌波,如果唔係,一早輸左lu@@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 14:02 發表

KC 都一樣啦!!!!
同埋多謝gary的付出,一邊打比賽,一邊攪比賽,仲要打得咁好,真係好辛苦lei,再一次感謝gary \

亦多謝瑤瑤今次再度抽空做umpire,真的難能可貴

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:01 發表
弓起 KC.......勝出
thx,多謝安排賽事,大家都好nice

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-29 00:57 發表

wei你張相值四千銀架, 做乜咁快post出來呀?
四千銀,可能政府無錢wor...hehehe

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 01:23 發表

做親你球証都打得咁好..下次 d 人唔比我响到   
我諗唔會geh,大家都咁nice,但瑤瑤你yau真係做得好好lei

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-29 01:27 發表

kc 客氣啦!!! 你今晚發揮得非常好,早d出局專心做場務仲好,如撞上你肯定輸得好慘
你打得唔錯lei,你同stephy打嗰場,都差不多,只是差少少,但已經進步好多,加油

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-29 01:26 發表

So maybe you should buy 瑤瑤 a nice gift or invite her out to a nice dinner lor...
no la,james brother,she is so popular lei,too many ppl wanna invite her lol,幾時輪到我lei

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-29 09:27 發表

邊有符碌咁多場呀(我近排都輸過俾阿Pun同欣欣).  你要教我點打羸佢地呀.
實至名歸就真!!
恭喜!!liness" />
多謝,gary hing,但首先你要教小弟點可以唔使輸比你先,因為對住你,成日都唔知點同你打

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-29 12:06 發表
KC好勁呀!
多謝防兄,但你仲勁lei,成日比你屈機

小弟要向你多多學習

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-29 12:19 發表
恭喜KC
好少見phtansy hing出聲,多謝你的支持lei,下次可能無咁好彩lei

引用:
原帖由 bond 於 2008-3-29 12:27 發表
wow! KC 番來了!!! KC 轉回粒仔嗎? 還是已適應了反貼?
都是僥倖,weapon就係高度secret lol...hoho

發新話題
最近訪問的版塊