發新話題

【港島區月賽】: 3月28日(星期五) 8:00-11:00pm 灣仔駱克道(完)

我期待詳細的賽事直播...究竟小組邊個同邊個 ?   邊個咁勁 KO 左十萬轉.....十兄可能放水
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:06 發表
我改了張相 size and crop 了 , 點解無 gong-kill ??
佢有事走左先, 等唔切影相

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:08 發表
我期待詳細的賽事直播...究竟小組邊個同邊個 ?   邊個咁勁 KO 左十萬轉.....十兄可能放水
要ko我容乜易, 盤兄輕易ko左我了, 3:1, 第四局得1分......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 01:07 發表

最靚仔果個急急腳閃左
好彩最靚女果個睇到尾

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-29 01:10 發表
要ko我容乜易, 盤兄輕易ko左我了, 3:1, 第四局得1分......
你緊張者.....

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-29 01:12 發表

好彩最靚女果個睇到尾
玩野咩...得我一個女仔咋嘛

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 01:13 發表

你緊張者.....liness" />  
無乜緊張的, 又唔係第一次打波, 盤兄的確係我之上嘛, 我不嬲打波都係搏到盡的, 所以輸就係輸架啦......

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 14:02 發表

KC 都一樣啦!!!!
同埋多謝gary的付出,一邊打比賽,一邊攪比賽,仲要打得咁好,真係好辛苦lei,再一次感謝gary \

亦多謝瑤瑤今次再度抽空做umpire,真的難能可貴

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-29 01:18 發表

同埋多謝gary的付出,一邊打比賽,一邊攪比賽,仲要打得咁好,真係好辛苦lei,再一次感謝gary \

亦多謝瑤瑤今次再度抽空做umpire,真的難能可貴
做親你球証都打得咁好..下次 d 人唔比我响到

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:01 發表
弓起 KC.......勝出
thx,多謝安排賽事,大家都好nice

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 01:15 發表

玩野咩...得我一個女仔咋嘛
來多十個都係最靚果個架啦, 我諗大家認同既, 係咪?

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-29 00:57 發表

wei你張相值四千銀架, 做乜咁快post出來呀?
四千銀,可能政府無錢wor...hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-29 01:18 發表

亦多謝瑤瑤今次再度抽空做umpire,真的難能可貴liness" />
So maybe you should buy 瑤瑤 a nice gift or invite her out to a nice dinner lor...

引用:

亦多謝瑤瑤今次再度抽空做umpire,真的難能可貴liness" />
kc 客氣啦!!! 你今晚發揮得非常好,早d出局專心做場務仲好,如撞上你肯定輸得好慘

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-29 01:27 發表

kc 客氣啦!!! 你今晚發揮得非常好,早d出局專心做場務仲好,如撞上你肯定輸得好慘
Gary hing is only lacking a bit of luck....lost so many deuce games lately that could have won the match....add oil la....

Gary 我們一齊苦練 滴死神功
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 01:23 發表

做親你球証都打得咁好..下次 d 人唔比我响到   
我諗唔會geh,大家都咁nice,但瑤瑤你yau真係做得好好lei

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:31 發表
Gary 我們一齊苦練 滴死神功
我以後外號係"deuce必敗" 或 雕無一勝

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-29 01:27 發表

你打得唔錯lei,你同stephy打嗰場,都差不多,只是差少少,但已經進步好多,加油

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-29 01:34 發表

我以後外號係"deuce必敗" 或 雕無一勝
haha...我外號係 deuce may shiu gor....and you are deuce必敗, so if we play doubles together, I wonder what will happen lei???  

發新話題