36 12
發新話題

更正【週日沙田源禾路早場】4月24日 (星期日) 11am - 1pm,已book場!

全體一致通過...不坐低

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-4-20 17:08 發表
全體一致通過...不坐低
standup....standup....standup!!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

Long time no see la, i come :D

引用:
原帖由 ethanwong 於 2011-4-21 20:52 發表
Long time no see la, i come :D
aabbaabbbaaaaabbbbbbb......long time no C!
come, come, come!!!

回復 27# 的帖子

Poon 兄,
沙田................................實在太遙遠了...........................但我可報名參加嗎?
我誠意邀你確認我的確認, 那我就可確認你確認了我確認了你的確認..............

引用:
原帖由 alanhbest 於 2011-4-21 21:24 發表
Poon 兄,
沙田................................實在太遙遠了...........................但我可報名參加嗎?
我誠意邀你確認我的確認, 那我就可確認你確認了我確認了你的確認..............
來吧...!
你的文章太深了...小弟讀書少...仲未參透你文章中的玄機..咁..即係來定唔來???

我來確認我確認! 簡單 = 我來. hahaha

welcome....

Poon, Alan 係咪北河街見過果位呀?
遙遠的他,要佢打到唔捨得歸家...

回復 32# 的帖子

Ricardo 兄,
我就正是在幾十年前北河街企開的.................. 高齡拾球童 ......... "艾慢粒" 了, 我是新朋友.....電話唔方便比人............人...............................

引用:
原帖由 poon 於 2011-4-21 13:39 發表

standup....standup....standup!!!!
I miss GorGor...
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-4-22 00:08 發表
Poon, Alan 係咪北河街見過果位呀?
遙遠的他,要佢打到唔捨得歸家...
係...就係果個精神有少少異常的....艾慢粒!

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-4-22 00:25 發表

I miss GorGor...
u so miss gorgor?....
so, he will contact u tonite la....hahaha

竟然比個欺嚇艾慢粒報名快過我添

引用:
原帖由 BDH 於 2011-4-23 19:50 發表
竟然比個欺嚇艾慢粒報名快過我添
你來嗎?...一樣歡迎呢!!!

引用:
原帖由 poon 於 2011-4-24 00:06 發表

你來嗎?...一樣歡迎呢!!!
咁多人......下次先

36 12
發新話題