發新話題

[兵工廠] 2008年三月份內部賽 3月30日(日) 6 - 10pm - 官涌體育館(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
過往我條簽都ok架, 但係今日難免一刧
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-30 13:18 發表
過往我條簽都ok架, 但係今日難免一刧
遲d 運氣黎先, 下次還比你

賽制 :

小組將會由4組轉為6組, 首兩名出線

每組預設一種籽 (根據上次內部賽排名)

恭喜 james007 勝出第一名, 第二名 小明, 第三名 jonnywai, 第四名 左右開弓:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Tang King Po ho yeah....hehe....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 12:38 AM 發表
Tang King Po ho yeah....hehe....
呵呵~

Tang Kin Po #1 and #4, not bad la....

我條籤很差 ,遲到被人整古 ,同組有占士哥及小明 ,死得

邊個幫我整理好o的相架? 唔該晒!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-31 00:48 發表
邊個幫我整理好o的相架? 唔該晒!
相的排位是否亂了呢?

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-3-31 00:45 發表
我條籤很差 ,遲到被人整古 ,同組有占士哥及小明 ,死得
Haha...better luck next time....

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-31 00:49 發表

相的排位是否亂了呢?
係喎! 不過我唔識點樣可以排番正!

just add a name to the pic is ok lor...

今日係一個非一般的內部賽

好精彩呀........
拍爛手掌, 叫到聲都沙埋

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-31 00:52 發表
係喎! 不過我唔識點樣可以排番正!
你比個次序我去排番好喇

例如:

1(相)= 3(相)

2(相)= 1(相).......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 01:36 發表
好精彩呀........
拍爛手掌, 叫到聲都沙埋
果個係我!!!!

james 果然勁.又第一 .恭喜 ^^

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-31 01:39 發表
thanks ar...you guys also 勁 la....gave out 15 Easter Eggs wor....

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-31 01:39 發表
恭喜james too,first place again....ging

發新話題