發新話題

[兵工廠] 2008年三月份內部賽 3月30日(日) 6 - 10pm - 官涌體育館(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
預祝順利

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 28-3-2008 01:11 發表

公司忙死!!! 今晚又要主持大局嘛!!!liness" />
有瑤瑤放身啦......

不過唔知佢病好未喎~~~~

巧單心

Gary 可以唔到叫 44_66 攪law...如果他不肯, 你可以 __ 他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 11:05 發表
各位師兄加油 ... 至小都要爆廠長
honey.....!!! 我使乜鬼要爆,係人都好easy ko 我啦!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 13:05 發表

你講下好 , 一陣黎個 掌鵬聾上申 .... 冇得打啦
你反手已經上咗.....係....

小組賽都要打5場....支力死我....

我諗未試過有!!

GARY

聽日點俾啲野你

聽日既人腳, 好難打, 想羅到高D既排名, 真係好難......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

重有冇位呀

有我就想攝個位打下得嘛

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-29 12:32 發表
聽日既人腳, 好難打, 想羅到高D既排名, 真係好難......
絕對同意克兄所言,小弟初次參賽,目標係打到23名,唔洗包尾

我都希望今次可以打好o的,比上次 12 月份內部賽有進步!

引用:
原帖由 bartender 於 2008-3-29 18:50 發表

絕對同意克兄所言,小弟初次參賽,目標係打到23名,唔洗包尾
你放心, 包尾既人, 好可能係我

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-29 20:56 發表
我都希望今次可以打好o的,比上次 12 月份內部賽有進步!
你隻手, 雖然受傷, 技術依然有進步

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-30 10:27 發表

你隻手, 雖然受傷, 技術依然有進步
依家差唔多康復晒喇,只係仲有小小唔係咁自然同比較緊小小咁啦.

唔該幫我抽條靚籤ar

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-30 11:52 發表
唔該幫我抽條靚籤ar
你條簽係, gary, oldcake, johnnywai, oper, 左右開弓,

小明, 個個硬野, 明益你啦.....

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-30 13:11 發表

你條簽係, gary, oldcake, johnnywai, oper, 左右開弓,

小明, 個個硬野, 明益你啦.....
咁開心?  一開波就連輸5場

發新話題