發新話題

定期打乒乓球一問

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

定期打乒乓球一問

其實有沒有球友會定期打乒乓球, 如一星期打一至兩次左右.........
有沒有球友會定期練波..........

回復 2# 的帖子

Jusice, 你是學生嗎?

引用:
原帖由 無限justice 於 2011-5-6 13:09 發表
唔係,我工作中,你呢?
我都係工作中....

你住邊區? 我中年人士.......球技一般....

想練波

hi,  你們好,

我都想每星期有一晚放工後練波
mac

我現在啱啱(5月)開始回復定期練波一晚, 大約3-4個鍾
另外, 定期球局每星期都有2次, (每次2-3個鍾)

不定期球局就要視乎波友的檔期, 隨時開波
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

星期有一,兩晚放工後練波

引用:
原帖由 Swirl 於 2011-5-6 14:37 發表
星期有一,兩晚放工後練波
如在將軍澳區打乒乓球, 誰有興趣?

呵呵 沒人回應...........

回復 10# 的帖子

我很藍田,試下睇下岩吾岩玩先啦,weekday揾晚(9:00-11:00pm)我過黎打夜波

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011-5-7 10:02 發表
我很藍田,試下睇下岩吾岩玩先啦,weekday揾晚(9:00-11:00pm)我過黎打夜波
你好, 高興認識你! 一定要搵晚會一會你

回復 12# 的帖子

冇玩一段長時間,近半年玩番,先排砌左兩塊新板,一齊高高興興玩下lor

引用:
原帖由 emil200325 於 2011-5-7 23:22 發表
師兄我住元朗!一至日都得有意pm我
我住在將軍澳..... 但以前住元朗, 可以話在元朗大...........

你我相隔多麼遠~~~~~~~

回復 1# 的帖子

今朝同你打波,大家都岩玩,我件銀河直板+andro plasma 470都擋得下你件donic横板,下次到我去你果主場(將軍澳區)玩下, 有booking就PM我啦

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011-5-8 15:54 發表
今朝同你打波,大家都岩玩,我件銀河直板+andro plasma 470都擋得下你件donic横板,下次到我去你果主場(將軍澳區)玩下, 有booking就PM我啦
高興認識你, 也高興有機會跟你一起打乒乓球, 亦歡迎再有一起打波的機會, 如有球局, 我會pm 或致電給你

引用:
原帖由 ngaiyin 於 2011-5-6 15:10 發表

如在將軍澳區打乒乓球, 誰有興趣?

呵呵 沒人回應...........
太遠了 , 九龍可以嗎

發新話題