27 12
發新話題

又被洗版

又被洗版

明明今日有17個帖子發表,
但在 【最後發表 】一欄就出現 從未發表四個大字 ?!
這個現象,以往都在我地的球會版面經常發生! 何故?
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

THE LATEST IS 又被洗版 NOW
<-->
.

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-14 15:13 發表
明明今日有17個帖子發表,
但在 【最後發表 】一欄就出現 從未發表四個大字 ?!
這個現象,以往都在我地的球會版面經常發生! 何故?
因為我在論壇控制系統內重新整理,排列過帖子,如果不做的話,論壇迂速度會越來越慢,不是洗板,此情況不會删除帖子的。

[quote]原帖由 smallstar 於 14-4-2011 18:26 發表

因為我在論壇控制系統內重新整理,排列過帖子,如果不做的話,論壇迂速度會越來越慢,不是洗板,此情況不會

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-4-14 18:26 發表

因為我在論壇控制系統內重新整理,排列過帖子,如果不做的話,論壇迂速度會越來越慢,不是洗板,此情況不會删除帖子的。

今日又做了兩次系統重新整理............

<-->
.

次次都係我地球會 (唯一) 被洗....., 而家又黎過!!!

[quote]原帖由 smallstar 於 14-4-2011 18:26 發表

因為我在論壇控制系統內重新整理,排列過帖子,如果不做的話,論壇迂速度會越來越慢,不是洗板,此情況不會

小星星哥哥, 我地球會位置係未係斷層帶呀!!!!!!!

龍行龍年范太帥
<-->
.

引用:
小星星哥哥, 我地球會位置係未係斷層帶呀!!!!!!!
地球受污染
需要經常整頓

可能我地球會無甲, 無乙, 少丙, 所以時時被 ........

長老, 少閒,  靠你地喇!!!!

多謝各位波友歷來的錯愛, 我們已有心理準備, 謝謝!!!!

^

新板或者有乙丙醇添
<-->
.

乙丙醇就無, 革質醇就多了許多.........

引用:
原帖由 bd_fan 於 2012-3-9 17:00 發表
可能我地球會無甲, 無乙, 少丙, 所以時時被 丁........

長老, 少閒,  靠你地喇!!!!
我職位低再加上最近好忙碌!根本就幫唔到手。

引用:
原帖由 小閒 於 10-3-2012 00:56 發表

我職位低再加上最近好忙碌!根本就幫唔到手。
無法啦!! 隨緣而安............

兄弟, 大家心照, 無須多言, Silence is golden

引用:
原帖由 bd_fan 於 2012-3-9 15:57 發表

小 ...
你地要得閒就要發下post 呀, 系統內重新整理後, 好耐未發過 post 既版塊就會係咁架。

小星星哥哥,

近年幾來, 我地發post唔算最多, 但以球會組別計都一定係發post最多果十名之內; 每星期起碼一次, 每次起碼有五六個回覆以上, 然有d球會個幾月先有d post......但唯獨是我們的版塊常被清洗??   真係得天毒厚................

不明, 不明,  

小星星哥哥, 有勞跟進, 以便會內弟兄交及我都得以明瞭, 謝謝!!!

27 12
發新話題