99 12345
發新話題

【論壇規則】嚴禁粗口及針雞

i'm  貓_貓
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-25 18:26 發表
4466個仔?
4466_個 Lo Dou ar...

support

唔緊要 la, 最牢要大家收到信息.  我相信我們論壇 99.99% 的人都不會發生以上行為.
香港乒乓網

網友約戰, 以球會友
不可針雞講粗口
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-25 18:48 發表
唔怪之得你仲勁過佢D文化啦,「英文搞鬼拼音」
Because I don't know how to type chinese ma....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-26 00:36 發表

YUEN  TSUEN  TON  E  
No talking Cho Hou and Jum Chicken...

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-26 12:47 發表
I will make allowances for you !
Thanks wor....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-26 13:07 發表
Don't mention it
did I mention it?  I forgot tim....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-26 13:11 發表
Let it be
Shall we Talk???

let it be. let it be. let it be, let it be
香港乒乓網

我絕對支持嚴禁粗口及針雞......!!!!!!!
沖爆超

Remind 大家, 在論壇任何活動中, 不能說粗口及針雞.
香港乒乓網

我非常支持!!

請問"針雞"是什麼名詞!!

回復 121# 的帖子

針雞即係賭錢

針雞問題適用於比賽嗎?
即是比賽全以現金為獎品

99 12345
發新話題