99 12345
發新話題

【論壇規則】嚴禁粗口及針雞

【論壇規則】嚴禁粗口及針雞

勝負乃乒家常事
我們建立這個論壇的目的是 More Ball Games, More Friends
更加多的球局, 結交更多的朋友, 有更多的交流

論壇內的任何活動, 比賽, 我希望各位可以亙相尊重, 彼此包容.
我們絕不接受任何會員在活動中向其它會員作出人生攻擊, 粗言穢語, 甚至提出針雞.

若我們接獲投訴及証實, 我們將會立即將該會員的 IP 暫定, 以示懲戒
及停止接受該會員參加我們論壇的所有活動.

最後希望各位和平共處, 創造一個和諧的乒壇 liness" />liness" />liness" />
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support...!!!!!!!!!!

支持 , 但點解會突然發這個 warning ge, 係咪有人違規呀

絕對支持

乒工廠規條其中一項都係咁

Who Gum Mo Bun ar?  

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:46 發表

咩係針雞啊?.. 死啦我係咪肚餓..諗起金針雲耳蒸雞...
針雞 means asking your opponent to bet on the match lor...basically it's gambling on the game...

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:46 發表 咩係針雞啊?.. 死啦我係咪肚餓..諗起金針雲耳蒸雞...
打錢!金針雲耳蒸雞擒晚先食完!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-25 10:50 發表 有矛加兩片 果皮 仙  
咁有創意加果皮!?

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:49 發表

對於我黎講, 哩個term=破產
haha.....how much money do you have sin???  

引用:
原帖由 musickitty99 於 2008-3-25 10:56 發表
邊個講粗口咁無品
Don't know ar?  We all like to find out!!!  

引用:
原帖由 james007 於 25-3-2008 10:57 發表

Don't know ar?  We all like to find out!!!  
唔係你咩

我都想知邊個輸波爆粗 ....唔輸得未唔好打 law

貓生, 支持和諧同處的乒壇, 但如果打球胡塗亂打失時偶爾一個單字, 如'繞' ... ... 希望可以包容!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-25 10:59 發表

唔係你咩
昨天 James007 輸波是爆笑.......不是爆粗

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-25 10:59 發表

唔係你咩
Yan Sun Gung Gig wor....

引用:
原帖由 james007 於 25-3-2008 10:57 發表

唔使搵啦
好似已經一早提過出post提醒啲球員
只不過唔得閒先至宜家post姐

99 12345
發新話題