37 12
發新話題

雅各小組的當年今日

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-10 19:25 發表
想不到小貓幾只的雅各小組,由快弧隊長帶領的乒超聯乙組球隊紅豆湯,首名出線。

快弧勞苦功高啊!
這絕對不是我的功勞,絕對是各隊員努力付出的成果
是各隊員的功勞
tigerone is the strongest

唔經唔覺在雅各打球已經有一年多,球局已经成為生活的一部份;除打乒乓球的樂趣外,隊員的真誠交往,使我十分享受雅各團契。希望一年之後又一年,友誼及球技与日俱增!

新丁的我都要努力

好成功的組織!

好開心雅各小組二周年了,時光飛逝,第一次同c full打波是比佢用格林卡反手爆死左(仲要是用長膠),好深印象,那時候打完波要自我介紹比大家認識(新波友),我都唔是幾好意思 ,,美好的時光總是快過的............多謝c full多攪嘢才有今日攪嘢多的雅各小組 多謝一大班好兄弟陪我打cut波 (特别鳴謝c伯 )多謝各位!

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-4-11 02:04 發表
多謝c  ...
周公子,你咁多女Fans,你既 我真係無福消受,留番比靚湯姐姐.

Congratulation!!!
HY enjoys playing TT with all the uncles.
Will join the events after the uniform test.
Congratulation.....

引用:
原帖由 hytam 於 2011-4-11 09:15 發表
Congratulation!!!
HY enjoys playing TT with all the uncles.
Will join the events after the uniform test.
Congratulation.....
歡迎! 有機會再打過。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 kken 於 2011-4-11 10:23 發表
如果搞個雅各盃.大家點睇?
我睇好kken
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-10 18:16 發表
周公子經常在雅各比賽下線得獎

.
Ken 是我最早認識的雅各隊員
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 kken 於 2011-4-11 10:37 發表
搞甚麼形式比賽方式?三人團體賽?搞D新玩法.
每隊必需加入一名女球員
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2011-4-11 10:36 發表

Ken 是我最早認識的雅各隊員
可惜未同小過童打過。

引用:
原帖由 kken 於 2011-4-11 10:37 發表
搞甚麼形式比賽方式?三人團體賽?搞D新玩法.
只要有場地,諗得出就搞出。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-11 10:47 發表

可惜未同小過童打過。
請讓讓小童.........不要大蝦細

kken 咁樣掂唔掂啊?

雅各2週年紀念賽-5月9日(一)7-10pm哥和老街
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=37577&extra=page%3D1

引用:
原帖由 terrysham1112 於 2011-4-10 22:03 發表
仲要多謝kken毎次送的聖經金句卡
Many thanks to kken

37 12
發新話題