發新話題

同44_66打球

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-24 05:31 發表

你出 post 供耐,人家都唔會應.........人家可能怕怕liness" />

你要同他吹多D水,好似追女仔一樣..........大家互相溝通,溝通 熟絡左,

同你打反場友誼波又點話呀
佢女性荷爾蒙多d咩?!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-24 11:20 發表
昨天發生什麼事....有無人可以話我知呢....一定是發生了一些好有趣的事...
等我找我d 探子s 收下風........
我都想知
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 見頭暈 於 2008-3-28 00:27 發表
吹水之王4466, 打波點勁呢, 各位可唔可以講講呢?  有機會的話我都好想同佢玩玩
有機會的話我都想同你玩玩喎..hoho

回復 30# 的帖子

"日向夏美"講 46 ,啜對信得過.

回復 32# 的帖子

冇乜話點解,總之信得過.

Moon Moon  講得 arm 。

請問 : 你同樓主係唔係有牙齒印.....??????
沖爆超

如果係有牙齒印,大家係球
沖爆超

回復 35# 的帖子

開心小提示 , 扯 = 手卜中一

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-3-28 15:24 發表

屎到爆 , 吹水就叻 , 冇乜凸別
呢位唔通係.........4嫂

引用:
原帖由 見頭暈 於 2008-3-29 09:47 發表

你兩個x貓尾, 信唔過
邊個話信唔過 ,我同 gun 哥都o係啜對信得過.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-29 19:00 發表

呢位係Lo Fud Yea lor...

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-29 15:30 發表

好大機會中喎!

發新話題