43 123
發新話題

同44_66打球

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

同44_66打球

現在只要是有44_66出現打球的地方,而我當天又不用教球的話.我就一定踩場找打他,直至他肯再和我打多一次5局3勝為止.

開心小提示 , 踩 = 口一月木

I just love to blow water with 44-66....playing tt is secondary...haha....

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-24 00:21 發表
開心小提示 , 踩 = 口一月木
Thanks for remind me

感覺上樓主 d 中文好怪 ..

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-24 00:25 發表
現在只要是有44_66出現打球的地方,而我當天又不用教球的話.我就一定踩場找打他,直至他肯再和我打多一次5局3勝為止.

這次可以嗎?

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-3-24 00:19 發表
八卦一問....為何一定要找46打5局3勝 ? 唔通先前有牙齒印 ?

係咪因為今日輸左比佢....?

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-3-24 00:46 發表
係咪因為今日輸左比佢....?
對.事後想再打多鋪不獲受理.

引用:
原帖由 bamboo 於 2008-3-24 00:56 發表
44_66 好屎波.......你咁 勁唔好同他打, 44_66 根本未夠班.  再打你一定 win 硬他.
但我一定要再和他打多次我才心息.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-3-24 00:59 發表

但我一定要再和他打多次我才心息.
44_66 咁快有fans???

don't play tt with 44_66 la...blow water with him la...it's more fun....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-24 01:27 發表
don't play tt with 44_66 la...blow water with him la...it's more fun....
agreebut playing TT with him also fun

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-24 01:27 發表
吹水沒有興趣,打球多D.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-3-24 01:30 AM 發表

果然好堅持....

44_66     快d出黎受死啦...

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-3-24 01:30 發表

你出 post 供耐,人家都唔會應.........人家可能怕怕

你要同他吹多D水,好似追女仔一樣..........大家互相溝通,溝通 熟絡左,

同你打反場友誼波又點話呀
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-24 09:01 發表

你出 post 供耐,人家都唔會應.........人家可能怕怕liness" />

你要同他吹多D水,好似追女仔一樣..........大家互相溝通,溝通 熟絡左,

同你打反場友誼波又點話呀
Agree..........44_66 usually plays with anyone and talks with anyone ga wor....

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-23 20:55 發表
樓主可能係澳門人(踩勻各個賭場)!liness" />

昨天發生什麼事....有無人可以話我知呢....一定是發生了一些好有趣的事...
等我找我d 探子s 收下風........
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 21:54 發表

44_66 咁快有fans???
佢地一個係葉孤城, 一個係西門吹雪!

43 123
發新話題