發新話題

【舉報投訴】等待驗證會員

【舉報投訴】等待驗證會員

現在經常有一些"等待驗證會員"的新會員發放垃圾廣告色情帖子, 但版主又沒有權禁止該用戶, 只會彈出"您不能編輯特殊用戶,請返回", 只能等待小星星上網才可以刪除
不知道小星星可不可以讓版主都可以修改"等待驗證會員"的資料, 以免小朋友看到這些色情廣告帖子呢?

對,兒童看見有不良影響

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=14542

#  14

~超級榮譽~

我已經好勤力咁盡快刪晒佢地
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

可能論壇要加一個垃圾佬
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

what a bad guy

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-4-7 19:48 發表
我已經好勤力咁盡快刪晒佢地
我都好勤力剷架喇!睇嚟要再加油先得!

引用:
原帖由 閃人 於 2011-4-7 19:19 發表
對,兒童看見有不良影響

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=14542

#  14
帖子不能刪除,只能編輯,另外我用I-phone不能ban佢IP!要返屋企先得!

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-4-7 08:31 PM 發表

帖子不能刪除,只能編輯,另外我用I-phone不能ban佢IP!要返屋企先得!
多謝處理

~超級榮譽~

我願意做一做垃圾佬
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-4-8 01:13 AM 發表
我願意做一做垃圾佬
x2

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-4-7 19:10 發表
現在經常有一些"等待驗證會員"的新會員發放垃圾廣告色情帖子, 但版主又沒有權禁止該用戶, 只會彈出"您不能編輯特殊用戶,請返回", 只能等待小星星上網才可以刪除
不知道小星星可不可以讓版主都可以修改"等待驗證會員 ...
呢個問題唔淨止版主唔可以修改,就連管理員也不可修改,因為就係等待驗證會員,唯一可做就係禁止發言或將用户删除,現在已設定所有版塊"等待驗證會員"不能發帖。

咁方便了, 唔怕防不勝防, 被'特集'

發新話題