發新話題

【週日沙田源禾路早場】4月10日 (星期日) 11am - 1pm,已book場!

【週日沙田源禾路早場】4月10日 (星期日) 11am - 1pm,已book場!

源禾路體育館 - 1樓活動室....
2台2個鐘

注意:是次波局是11am-1pm

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:$10

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Poon
2) ice-wood
3) BDH
4) Alanchan
5) Ricardo
6) 丹尼爾
7) starbar
8)

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-4-6 21:45
討厭輸波,但無奈已成習慣!

hehee...  sorry hold hold 先!
係咪打完去食义飯丫?

i join thanks

好丫....無問題!!!
你請果碗叉飯留係果日食囉...

引用:
原帖由 ice-wood 於 2011-4-5 17:36 發表
i join thanks
welcome!!!

Join

I Join~~~~~~~~~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

welcome BDH, Alan

仲有位

報名....

引用:
原帖由 Starbar 於 2011-4-9 23:01 發表
報名....
long time no see la..barbar!
welcome...

引用:
原帖由 丹尼爾 於 2011-4-10 01:10 發表
Join... thanks
welcome!!!

Morning,
mind i am late?   Just back ...

Friday, 我代阿潘接受你泥...我想信佢唔介意的...反正今日我有事要早走.

Poon...  Yoka 本來有事唔泥到...但佢臨時取消,衣家泥到了...加埋佢...多一個...唔怕卦...

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-4-10 10:06 發表
Friday, 我代阿潘接受你泥...我想信佢唔介意的...反正今日我有事要早走.
Thanks, just enjoy a wonderful match with the mighty guys!!

May the force be with us!

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-4-10 18:16 發表
May the force be with us!
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

發新話題