22 12
發新話題

【乒工廠】港運會混雙真得意!!

【乒工廠】港運會混雙真得意!!

荃灣 : 石SIR (青屯) &Candy (乒工廠)  VS  Wayne (乒工廠) & Heidi (乒工廠)

Candy 會係無間道嗎?? haha...!!

石SIR一個打三個
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 廠長 於 2011-4-4 12:05 發表
荃灣 : 石SIR (青屯) &Candy (乒工廠)  VS  Wayne (乒工廠) & Heidi (乒工廠)

Candy 會係無間道嗎?? haha...!!  
唔會!

絕對唔會呀, 石sir甘型, candy點捨得甘做wow

我要對石Sir呀!

石sir加油

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2011-4-4 14:19 發表
  我要對石Sir呀!
我要對你呀

引用:
原帖由 okt05018 於 2011-4-4 15:27 發表
石sir加油
一定會

引用:
原帖由 Timshek 於 2011-4-4 15:54 發表

我要對你呀
我想爆石..................................SIR呀

Candy 加油,Heidi 加油
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Timshek 於 2011-4-4 15:54 發表

我要對你呀
我要俾心機練球至得!希望有好成績!

引用:
原帖由 Timshek 於 2011-4-4 15:55 發表

一定會
石sir 加油, 唔好比candy變節呀

引用:
原帖由 廠長 於 2011-4-4 15:58 發表

我想爆石..................................SIR呀
無可能

引用:

我想爆石..................................SIR
搵個公廁是旦啦!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

石SIR..嘉倫好勁架佢地..琴晚同佢地打過.唔夠佢地黎...你小心..哈哈

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2011-4-4 17:50 發表
石SIR..嘉倫好勁架佢地..琴晚同佢地打過.唔夠佢地黎...你小心..哈哈
振宇!又放留料!

振宇哥哥, 好耐冇見啦, 幾時同我打番set呀

引用:

去公廁爆會好爽!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2011-4-4 17:50 發表
多謝放料, 好, 我會同Candy練多D絕招.
嘉倫到時吾好逼我用無限滴死

唔會呀!廠長.  我是中.大家要俾心機打................;hand shake

22 12
發新話題