31 12
發新話題

【Angry CAT 短片】

【Angry CAT 短片】

2006-10

小貓咆哮片段曝光, 小朋友越早打波越好, 最緊要培養興趣!
無興趣, 你找再好的教練都無用

小貓仔最初都是參加乒總的新一代訓練班開始, 多謝乒總!

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

2007-07
香港乒乓網

2008-06
香港乒乓網

2008-08
香港乒乓網

2010-04

香港乒乓網

2010-10
香港乒乓網

我等緊貓仔今年青少年拿全港冠軍既片啊

回復 3# 的帖子

一聽就知係財爺把聲~~~

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-3-29 02:31 發表
我等緊貓仔今年青少年拿全港冠軍既片啊
有D咁的事. 佢拿左冠軍, 點解我唔知
香港乒乓網

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-3-29 02:31 發表
一聽就知係財爺把聲~~~
亞才是很好很好很好的教練 (陳偉才)
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-29 02:34 發表

有D咁的事. 佢拿左冠軍, 點解我唔知
貓仔成個青少年比賽只係失左兩局, 阿貓係唔係諗住只將輸左果2局放上網俾人睇?

貓仔真係進步好多~ 好快可以打低貓爸~~

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-3-29 02:38 發表

貓仔成個青少年比賽只係失左兩局, 阿貓係唔係諗住只將輸左果2局放上網俾人睇?
比人起左底TIM
初賽好驚險GA, 有一場險WIN DEDUCE
香港乒乓網

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-3-29 02:38 發表
貓仔真係進步好多~ 好快可以打低貓爸~~
今日我輸左LA, 不過讓4分.
而佢WIN左馬林, 不過讓8分, 仲只守不攻, 及放小小水

貓仔可能要放鬆打波, 佢話要轉打05 & 64. 但邊有咁多錢買膠, 可能要去信乒總, 看下有無special sponser...打波真是好貴

香港乒乓網

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-3-29 02:38 發表

點會呢, 不如你同佢打番塲(平打),然后放上來. 等佢知到世途險惡
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-29 02:50 發表

點會呢, 不如你同佢打番塲(平打),然后放上來. 等佢知到世途險惡
我只係同貓仔打過2次, 第一次讓6分, 第二次就只係讓2分, 我諗第三次同佢打要佢讓番我分啦

無可能LA, 下次我帶他去福建會, 你讓他八分應該有机會偷雞
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-29 02:51 發表
無可能LA, 下次我帶他去福建會, 你讓他八分應該有机會偷雞
讓8分好主意, 我輸左可以賴讓分

40秒....貓仔苦戰中

無敵七旋斬

香港乒乓網

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-3-29 02:38 發表 貓仔真係進步好多~ 好快可以打低貓爸~~
不過要等貓仔高啲先得呀!佢老豆噚日用陰招令貓仔接唔到貓爸發球呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

31 12
發新話題