22 12
發新話題

恭喜至高境界勇奪最佳魚腩獎

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜至高境界勇奪最佳魚腩獎

恭喜至高境界勇奪最佳魚腩獎(乒超丙組),明年要加油,取神射手獎呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

同我爭?

緊係又打假波啦

放WATER
<-->
.

冇WATER???

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-3-24 23:07 發表
同我爭?
至高境界-->至肥魚腩
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 3070 於 2011-3-25 00:01 發表
緊係又打假波啦
我無打假呀
件件硬野!好難打
個個都係清風仔就好啦

haaaaaa......but he is always very serious in all games. I respect him so much

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-25 12:03 發表 Come on, hit me
星期一萬達球局,你嘔象防守王都嚟!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-25 12:17 發表

真的, 在比賽時確實從他面上找到 very serious 之象
lost 到 serious....wakaaaaaa

引用:
原帖由 borkee 於 2011-3-25 12:15 發表

星期一萬達球局,你嘔象防守王都嚟!
but 你is my 嘔象 wor

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-25 12:13 發表
haaaaaa......but he is always very serious in all games. I respect him so much
I was being bit seriously !

星期一睇你突破魚腩宿命,怒趙高叔

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-25 17:51 發表 星期一睇你突破魚腩宿命,怒趙高叔
都好難囉?

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-25 12:24 發表 but 你is my 嘔象 wor
見到我就嘔嘛!

我哋估吓高叔可讓至高幾多丫拿

應該可以讓到兩分呀!

I have   in my heart

恭喜恭喜...

22 12
發新話題