發新話題

感謝超級大好人-波記

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

感謝超級大好人-波記

感謝你義不容辭把板借我,昨天見不到你,看見你跟貓仔你合照真開心,下星期一我又要打獎杯

<-->
.

X人當好人,毒咗你都唔知呀!

HE MAY AFFECT HIM TO BUY PROFESSIONAL TT TOOLS
<-->
.

波記真係好好人架!經常借板及膠我試!
本帖最近評分記錄

你哋唔好講大話呀,會比人扣分的!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

他是成龍大哥的一齣電影名 - 有/一個好人

下星期期獎杯之外, 再加插一個.....啤酒

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-3-22 11:28 發表
X人當好人,毒咗你都唔知呀!
你不要將好人當賊辦,你羨慕波記。

波記D衰嘢,係人都知......
成日請我食嘢,我比佢害到越來越肥
成日幫我哋班Friend做跑腿,令到我哋賴哂....

真係好毒

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-22 12:31 發表 波記乃屎上最巧的巧人來!    初廁蟹後於慢達
不是屎尾飛佬咩?

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-22 21:26 發表 波記D衰嘢,係人都知......成日請我食嘢,我比佢害到越來越肥成日幫我哋班Friend做跑腿,令到我哋賴哂....真係好毒
我同pingpong嗰日先研究緊你條車呔!

引用:
原帖由 kwokming78 於 2011-3-22 12:06 發表 波記真係好好人架!經常借板及膠我試!
唔好咁客氣喇!大家都係邪人,有責任把長膠發揚光大吖嗎!

波記借板給我,原來想導我入邪,將邪教發揚光大。無論如何,都要再一次講多謝。

路遙知馬力, 日久見波記....
波記唔係好人, 你識佢耐D便知....
成日同我講, 邊塊板好打....(可惜全部都是貴野)
又介紹埋D$300蚊一塊的超貴長膠比我打, (最衰是好好打, 唔打唔得)
仲要對我好到死, 有時想借題發揮, 都無机會.....
一個字. 衰字....

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-26 09:38 發表
路遙知馬人, 日久見波記....
波記唔係好人, 你識佢耐D便知....
成日同我講, 邊塊板好打....(可惜全部都是貴野)
又介紹埋D$300蚊一塊的超貴長膠比我打, (最衰是好好打, 唔打唔得)
仲要對我好到死, 有時想借題發揮 ...

又很幫人,又捐錢往日本,出心又出力

發新話題