95 12345
發新話題

今夜爆發【雅各+論壇雙打月賽】4月1日(五)7-11pm

今夜爆發【雅各+論壇雙打月賽】4月1日(五)7-11pm

日期:1/4/2011
時間: 7-11 pm
地點: 哥街

檯數: 7-8pm; tables no.: 3,5,6 (7:00-7:30pm 熱身時段)
     8-9pm; table no.: 4,5,6,17,18,19,20
     9-10pm; table no.: 17,18,19,20,21,22,23,25
     10-11pm; table no.: 17,18,19,20,21,22,23

形式: 雙打, 20隊分4小組,3盤2勝。
                         頭2名上線,次2名下線,第5名請自行私片(如有空檯)
                        男雙 vs 混雙 讓1分
                         男雙 vs 女雙 讓3分
                        八強出線即場抽籤。

獎品:上線冠軍, Butterfly 板套2個 + Butterfly 3★波2筒
     上線亞軍, Butterfly 3★波2筒
     上線季軍, Stiga 3★波2筒
     下線冠軍, 雙魚 3★波2筒
      下線亞軍, 記念品2份

比賽用雙魚三星乒乓波,打完請放回檯面或交給我。
收費: 每人$30

1. 快弧 + Marmen
2. kken + gillian
3. 大眼仔 + But
4. nchan001 + chowyiumo
5. Jack + ninthuncle
6. 44_66 + James007
7. Oldcake + speed
8. 啊李 + 亞三 / 阿瑋
9. myron +  曲奇
10. 阿舜 + firefly
11. 健健康康榮耀神 + RAY^^
12. Samchtam + 林生
13. Jack Ho + 盤
14. 閃電文 + Songyip
15. 街坊A + 工友B
16. polyman+ yeungchunfai
17. Jason + Kenny
18. melody + eric   
19. 木魚 + 小馬
20. garfield + 天樂

后補:
1.
2.
3.
Group AGroup B
Group CGroup D
44_66 + James007Oldcake + speed啊李 + 亞三 / 阿瑋Jack Ho +
myron +  曲奇快弧 + Marmenkken + gillian大眼仔 + But
nchan001 + chowyiumo健健康康榮耀神 + RAY^^阿舜 + firefly
Jack + ninthuncle
街坊A + 工友B
polyman+ yeungchunfai
閃電文 + SongyipSamchtam + 林生
Jason + Kennymelody + ericGarfield + 天樂木魚 + 小馬

比賽前48小時才宣佈退出者,都須繳交有關費用。

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

請已報名的朋友盡快提交partner名單,謝謝!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

polyman + yeungchunfai
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 join 雅各月賽 2011-3-26 00:58

polyman + yeungchunfai

welcome!

己訂出4隊種籽球隊

乒乓薈聚B : myron + 曲奇餅
乒乓薈聚A : 啊李 + 亞三 / 阿瑋 (明日作實)
話時話, 混雙有冇讓分?
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 join 雅各月賽 2011-3-26 00:59

有啊!

男雙 vs 混雙 讓1分
男雙 vs 女雙 讓3分

跟據最新情況,乒乓薈聚2隊都氣勢強橫,順理成章成為種籽。

CFu no 玩野喎
我特登俾myron and cookie去B隊, 就係唔想佢地做seed, 太大壓力, 今次只係想佢地好好享受比賽咋
舜哥+partner好勁架, 強烈要求佢地做seed

myron +  曲奇冇可能唔係種籽啊!

而且正常地,2 隊種籽唔會在8強相遇。

舜哥你快d 公開partner啦! 你如果夾高禮澤我又要改!

My partner is speed

old-cake + speed
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 join 雅各月賽 on 1/4 2011-3-26 01:00
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

后補
Kin + Chavis
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 后補成功,請確認是否出席(1/4) 2011-3-26 09:00

引用:
原帖由 kin 於 2011-3-21 16:10 發表
后補
Kin + Chavis
welcome!

引用:
原帖由 Terence 於 2011-3-21 12:59 發表
CFu no 玩野喎
我特登俾myron and cookie去B隊, 就係唔想佢地做seed, 太大壓力, 今次只係想佢地好好享受比賽咋
舜哥+partner好勁架, 強烈要求佢地做seed
oldcake + speed 都巧堅啊! 又執一執先。

八強出線即場抽籤。

melody+eric   join ^^
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 join 雅各月賽 on 1/4 2011-3-26 01:01

If 46 wears a dress, can we have one point handicapp???  
本帖最近評分記錄
  • ycfu +2 join 雅各月賽 on 1/4 2011-3-26 01:02

引用:
原帖由 james007 於 2011-3-21 16:50 發表
If 46 wears a dress, can we have one point handicapp???  
sure!

95 12345
發新話題