29 12
發新話題

【百靈鳥】新練習地址及時間

【百靈鳥】新練習地址及時間

本會已於2011年3月8日遷往以下地址,詳情如下 :
新地址 : 九龍牛頭角偉業街89號昌興工業大廈閣樓
活動時間 : 逢星期二及四 (6:30pm-9:00pm)
其餘資料不變(2011年的最新改動)
多謝各位支持!
明白什麼都總有限期

好近我,正!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

回復 1# 的帖子

大師 - 其餘資料不變(2011年的最新改動), so, still only for members ?????

係呀...暫時只招待會員...如有改動會通知你們...謝謝!
明白什麼都總有限期

可惜啊會長...
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

大師率領大軍...........一葦渡江!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 1# 的帖子

如何入會? 甚麽資格?

九北乒乓賽領隊

九北乒乓賽冲擊四強,靠你啦.....

回復 1# 的帖子

有興趣參加,請問點様可以入會?小兒13歲,球技一般。

會長你好呀,我係Vincent ,大概一年半前你地仲o係鰂魚涌練o個陣o黎打過一排架 (我打日直架)。我無打波好耐喇,想問如果想打返,可以同你地一齊玩o下嗎?

請 check pm, 我稍後pm你。
明白什麼都總有限期

本人乙組中坑, 很少打波, 暫無故定打波地點, 可以join你地嗎

so "百靈鳥 ( 逢星期二&四 6:00-9:00pm 鰂魚涌 ) " should be changed
to  "百靈鳥 ( 逢星期二&四 6:30-9:00pm 牛頭角 ) "  ?

如果你地每次可以設有限名額給guest參加就好lu .

引用:
原帖由 TAMCA 於 2011-7-1 13:35 發表
so "百靈鳥 ( 逢星期二&四 6:00-9:00pm 鰂魚涌 ) " should be changed
to  "百靈鳥 ( 逢星期二&四 6:30-9:00pm 牛頭角 ) "  ?
百靈鳥已經正式搬左去牛頭角!( 逢星期二&四 6:30-9:00pm 牛頭角 )

引用:
原帖由 thynk 於 2011-7-1 14:52 發表
如果你地每次可以設有限名額給guest參加就好lu .
我們會認真考慮見議!thx!

乒乓論壇 » 百靈鳥 ( 逢星期二&四 6:00-9:00pm 鰂魚涌 ) » 百靈鳥新練習地址及時間

Heading 還沒改

only for members? meaning i can't just show up and play together with u guys? and if so,how to join u guys as a member?

回復 18# 的帖子

如你有興趣的話可以到來試試玩下,看看是否合適。我們暫時每晚收費 $30.- for guest. 但最好來之前先問一下名額狀況,因有時會較多人參加。謝謝!
明白什麼都總有限期

Can I join on next Tuesday??
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

29 12
發新話題