發新話題

【轉貼】有關智賢之比賽 (當事人要求轉貼)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-8 12:42 發表

咁我開短裙乒乓球訓練班
由太陽任教....1 vs 1
好唔好
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-8 12:20 發表
稍后會有野獸訓練班 及 太陽計劃
想做野獸, 可以 join 野獸訓練班
想做太陽, 可 join 太陽計劃 (若有女仔想報名, 要某人審批) , 還有不能穿短裙打波
如果真係有訓練班我第一個報名參加!

你係未穿短短裙先
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-8 13:01 發表
你係未穿短短裙先
佢著的話,我有冇得拒教
會唔會好似的士司機拒載咁要罰
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

要開post討論一下!!!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

真 ? 下次我都要來見識見識

要絕食舉牌拉橫額抗議

至高境界是應屆 E館局男單甲組殿軍, 都只是僅負在萬達冠軍Honda手咋!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-8 10:30 發表

好假.....
我大比數輸牢.......佢特登放水比我到DEDUCE,,,,,比D希望我....
然後....在DEDUCE KO 我....好"狠毒"
好似你隻哀貓假 D wor, 開頭讓到我5:0, 然後先至發力追...仲一度超前我tim 好彩我賴網 +滴死 先至嬴

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

你比個希望我.....但當我 憧憬 希望達成
你再一次催毀我的希望......
我已去信平等机會委員會投訴你的惡行
香港乒乓網

回復 17# 的帖子

黑暗之王去平機會投訴.......

我叫黑貓.....遲 D 叫 Angry Mao
香港乒乓網

引用:
原帖由 於 2011-3-8 14:20 發表
至高境界是應屆 E館局男單甲組殿軍, 都只是僅負在萬達冠軍Honda手咋!!
但係我大比數輸比應屆 E館局男單甲組冠軍 防守王
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-8 16:10 發表
我叫黑貓.....遲 D 叫 Angry Mao
新遊戲嚟ga?好唔好玩ga!

引用:
原帖由 Angry Bird 於 2011-3-8 16:17 發表
一句講晒 無品
NEX 好玩 d
一定要5仔呀!3仔冇咁正!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-3-8 16:15 發表

但係我大比數輸比應屆 E館局男單甲組冠軍 防守王
學你所講, 咪就係你放水比我, 放到我後尾係咁碰網, 滴死, 你先至追唔番之嘛....

話明係至高境界啦, 試問邊個可以 WIN 倒佢 !

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-9 00:03 發表

I think 喪葉 can wow
清風兄, 乜咁抬舉小弟呀...

大家咁有雅興, 不如攪個論壇網友大廝殺啦, 好似電影 "大逃殺"咁, 正!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-9 00:34 發表 汝攪, 吾打
咁我攪呢?
整番個主題球局都好噃!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

發新話題
最近訪問的版塊