35 12
發新話題

[是非] 不用打球的教練

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-24 01:44 PM 發表

吾係小貧友 ... 開弓哥 吾知可吾可以 ...
當場可以啦 46哥...
小弟願意將畢生絕技教授比你既小朋友...
都叫你快d生番個啦

用把口教打波,請穩44_66哥哥la....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-25 01:46 AM 發表
用把口教打波,請穩44_66哥哥la....
同意!!
佢用把口簡直用稱得上出神入化~

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-3-25 02:18 發表

同意!!
佢用把口簡直用稱得上出神入化~
佢口skill #1 ga...

甲組球員?
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-25 09:24 AM 發表

有冇 咄塵入化  貢驚恐呀   開工哥   .... 吾要學橫拉
無問題丫~
咁你真係放棄爆推ma?

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-3-24 12:29 發表

咁就有d問題喇....

這就是我發這個帖的原因。

總之,那位「教練」的賺錢方法,在美孚打球的熟客都知道。

有冇得估下係邊個?

對初學者有時係要佢自己攞波打,打到有d感覺先再陪練架,
就正如自己係屋企都會攞d波尼試打,方法係一樣,不過如果小朋友一直都係自己打,
咁就有問題啦

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-3-20 03:54 發表
上星期我在美孚,看到一個有趣的情景:

一位打扮前衛的教練,在教一位小朋友打球。在旁的父母很認真,用DV拍攝整個過程。

可是,問題出在……教練從頭到尾都只是靠張咀!放一籃球讓那位小朋友自己打球(不是在練 ...
可能果個所謂教練講完晒到下幾堂先做呢,如果由頭到尾都係講,就真係

講就天下無敵,做就有心無力!

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-3-20 03:54 發表
上星期我在美孚,看到一個有趣的情景:

一位打扮前衛的教練,在教一位小朋友打球。在旁的父母很認真,用DV拍攝整個過程。

可是,問題出在……教練從頭到尾都只是靠張咀!放一籃球讓那位小朋友自己打球(不是在練 ...
我早排常到那裡打球, 都聽到d亦見到個人教波.. 你指的那位人兄是光頭的嗎?

35 12
發新話題