發新話題

恭喜 ~ 譚浩賢小DD 成功晉級 【更正,比賽時間】

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-17 21:46 設置高亮

恭喜 ~ 譚浩賢小DD 成功晉級 【更正,比賽時間】

今日好開心, 撞到浩賢小DD (我地 : 簡稱碧咸仔) ... 要繼續努力, 打出自己最好既波 (加油) ^^

如果有朋友仔想到現場打氣, 佢應該係 26/3 (六) 歌街 15:00 / 16:50 / 20:10 ~ 如果有興趣, 請跟浩賢爸爸 確認比賽時間

其他分享 :

今日見到有小朋友輸左波 (做左喊包) ~ 好羨慕, 右妒忌 ... 佢地係呢個年紀, 已經可以享受打波 & 比賽既樂趣 (雖然我一把年紀, 可以係仲跑得郁既時候, 能夠參加呢個咁開心既運動, 實在太好啦)

我覺得輸贏真係一d都唔重要 ... 最重要係個過程, 盡左自己既努力去打每場波 (已經係樂趣), 右可以識到咁多鐘意打波既朋友仔 (唔開心都唔得啦)

贏左唔洗驕傲, 輸左唔洗氣餒 (套用阿叔林尚義既一句說話 : 波係圓既) 肯繼續打, 總有機會

.

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) 黑暗指數 +10 寫得好 2011-3-6 00:22

香港乒乓球論壇
電郵 : [email protected]
more ball games, more friends

我只有一件事,就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

JOEY 妹妹...寫得好好, 估唔到你年紀輕輕可以咁有文采
香港乒乓球論壇
電郵 : [email protected]
more ball games, more friends

我只有一件事,就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜碧咸仔~~真係迷死好多人
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

勁!

比賽時間 : 26/3 (六) 歌街 15:00 / 16:50 / 20:10

add oil
tungfai

ADD OIL
幾個
......................

想到場同 譚浩賢小DD 打氣既話  ~ 今個星期六就係啦  

26/3 (六) 歌街 15:00 / 16:50 / 20:10  

發新話題