22 12
發新話題

兄弟手下留情

兄弟手下留情

不知不覺都有兩個月無打過乒乓波.今晚好開心可以同一班波友打打波,吹吹水,飲兩杯.
今朝起床時,已經想著穿甚麼球衣去打波,找下找下.最重要的東西居然不知去了那裏.
我的板啊!!原來這兩月內,我已把我的板放左,放右,這個袋轉往那個袋.
最後我要花了近半小時才醒起我的乒乓波板,原來放在書房的一個很少開的櫃中.

希望各位好友別要『炒』得我那麼盡......

至高首先投降,Duncan仔唔舒服,今天唔炒你

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-2-28 09:40 發表
至高首先投降,Duncan仔唔舒服,今天唔炒你
咁我唔去囉!! (希望Duncan仔無事啦)

難得可以同防守王大哥打波是我嘅榮幸. 希望今晚我可以再你身上學到野啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-2-28 10:12 發表
難得可以同防守王大哥打波是我嘅榮幸. 希望今晚我可以再你身上學到野啦!
排到隊先有得打呀!

我可以一場都未WIN過你
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-2-28 10:23 發表

排到隊先有得打呀!

小聞唔使咁謙, 我都係一路大波一路跟大家學. 互相學習互相進步啦.

回復 6# 的帖子

貓, 好似唔係wo.....我輸過比你wo

今晚你入得來......

屍橫遍野的輕鬆出番去
香港乒乓網

又玩灰字!

回復 10# 的帖子

真係大件事. 剛剛收到老細message, 要開一個好緊急既會. 6:00pm開波,
唔知幾多點收皮. 睇情況坐底八點.
食飯應該無問題. 但係打波, 真係要隨緣啦...

對唔住各位.

引用:
原帖由 防守王 於 2011-2-28 14:13 發表
真係大件事. 剛剛收到老細message, 要開一個好緊急既會. 6:00pm開波,
唔知幾多點收皮. 睇情況坐底八點.
食飯應該無問題. 但係打波, 真係要隨緣啦...

對唔住各位.

順其自然, 工作要牢
香港乒乓網

想 KO 我什麼時候都可以
香港乒乓網

回復 15# 的帖子

目標堅定!! 我希望可以快快手手七點半前收皮. 咁我就應該可以趕得到打一兩局.
個個唔打都要同貓貓打.

防兄, 可以放小貓一條生路
香港乒乓網

回復 17# 的帖子

我是來給你宰的......我不會像其他人說假. 我真的兩個月沒有打球了. 而兩個月之前的一次, 也是兩個月沒有打球. 即時說, 對上一四個月內, 我只打了兩場波............

最大件事是 咁的情況底下都可以大抄貓貓......
香港乒乓網

回復 19# 的帖子

係wor...我咁樣講仲衰格. 正所謂 "我話自己好耐無打波, 輸就應該, 贏就巴巴閉...."

22 12
發新話題