發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

其實乒高仲有枱.....其它人可以組織其它隊打其它比賽.  或到時一齊來場外私片
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

1) Jackho813
2) 邪神
3) 長膠王子
4) 邪 貓
5) 邪 Ray
香港乒乓網

44_66 什麼時候歸我們大邪王國
香港乒乓網

我好期待那些自命正人君子的人...是否正人...會否有快邪膠, 突然出來邪一邪我地
香港乒乓網

//RAY\\ 你來便好 la
香港乒乓網

香港乒乓網

有無帶老罰 yeah 去 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-21 23:58 發表

梗係冇 ..
我問 四四下尾...都唔係問你
香港乒乓網

輝 sir 負責 BAN IP
香港乒乓網

Phantasy 入我們邪惡核芯吧,
香港乒乓網

1) 邪 Jackho813 (隊長)
2) 邪 Leo
3) 邪 //RAY\\
4) 邪神  
5) 邪貓
6) 邪 phantasy  (后備)
香港乒乓網

票價分 HK$400, HK$250 & HK$80
香港乒乓網

ha ha...of course welcome any visitor
香港乒乓網

唔准帶爆谷入塲
香港乒乓網

引用:
原帖由 pyc9394 於 2008-3-27 12:14 發表
山頂位。。。。。留一个給我觀戰

!!!。。。。邪隊必勝。。。。!!!
大家同類...我也是貓 mao
香港乒乓網

Back Hand Mao 已經消失了....但昨天我見到他在側魚涌打波......
他拿了 ken2 果快金摘球....back 了兩板

橫打貓尚未修成正果, 要等十年八載

而家 衰 Mao 便有一隻
香港乒乓網

phantasy 代替小貓出戰....我做球証 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-27 14:58 發表

我邊有反貼沖爆@@
我都係說有空先來..到時那邊唔夠人先打那邊..
如打正就用反貼,打邪就用邪膠打
Phantasy, pls also cfm if you can come, tks!
香港乒乓網

所有參加者, 請 PM Tel 給 Jackho813 / 羅殺
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 09:33 發表

希望有得黎 昅昅啦 ... 不過去到會吾會比人till 基架 .
有人等你來 ;titter ;titter ;titter ;titter
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊