發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

整隊日直隊衝爆班邪友先

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-19 12:00 發表

加利...........我加入日直隊
好!! 我地要全力以付

引用:
原帖由 jackho813 於 2008-3-19 09:17 發表
邪膠乒團 vs            4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會

時間 : 6:00 - 9:00pm

地點 : 觀塘乒高球會 (稍后附上詳細地址)

內容 : 正邪大決戰 + 賽后飯局

比賽型式 : 5 vs 5 (三局兩勝11分大循 ...
負方負責 Book 場費用

打波鐘??????????????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-19 17:55 發表
我不是問你一個...是問咁多個.....
唔怕你有轉, 最怕你無轉.....雖然我知道自己是死路一條.....

Gary_Cheung....日后你要好好幫我攪好 個論壇
你講到好似你就乜咁喎

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-3 13:45 發表

有人等你來 ;titter ;titter ;titter ;titter
我都想去,但唔想悶親女友

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-3 14:13 發表
objection
你唔想我去??????????????

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-3 14:30 發表

怕你日後對住我.................哭訴...
咁我唔去lor.....!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-5 01:26 發表
我明天可能來一陣, 可能早走....不過我會爭取 早d來
呀ting會set 好d個場比大家玩ga la...!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-5 01:30 發表

岩岩先見完
honey !!!!!!又練乒??????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-5 01:35 發表
Gary...雖然我唔想追你, 但以信叫我追你登分
唔好意思
信信都玩gary叔叔

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:23 發表
邪 / 正  Old Cake Fanlam十萬轉  Nicholas Biside Mao 2 : 33 : 0  1 : 33 : 0  1 : 3 BrianDD1 : 3 0 : 3 0 : 3 1 : 3 1 : 3  JackHo1 : 3 3 : 1 1 : 3 3 : 0  2 : 3 //Ray//2 : 3 3 : 2 0 : 3 2 : 3 0 : 3 Phant ...
oldcake 做得好!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:28 發表
我差少少可以破 old cake
我今天直落連打五場......未停過....地下又硬, 個波又圓, Gary 又不在
我只會令賽事刺激,先送5局比人

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 00:33 發表
今次邪人放水,未出全力,mao mao 一路打一路掛住走人,
衰貓不嬲好演技

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:50 發表

今日本來輸比 cake caek 3:1....不過他有心放我水...比我一局我.
技不如人便技不如人.....這只會令我更有上進心, 要更邪
我都要上進d,成日比隻衰貓洽

引用:
原帖由 biside 於 2008-4-6 01:13 發表

僥倖把握時機,
挑戰邪門成功,

今晚幾乎虛脫,
吃完飯都無力起身.
長老你都全勝wor.....!!!!!!!太強了!!!!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:36 發表

期待,
但無セ日直高手報名wo
我屎波,唔敢報!!!!!!

發新話題
最近訪問的版塊