發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-19 13:52 發表
日直抗邪隊 :  
1. Gary
2. 小過童
3,
4.
5.
日直抗邪隊: 仲有無人加呀?? 盤呢 ? Ben 呢 ?  Anthony 呢 ? 咁又夠人啦..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-21 02:25 發表

日直抗邪隊: 仲有無人加呀?? 盤呢 ? Ben 呢 ?  Anthony 呢 ? 咁又夠人啦..   
Alright man....I wanna join the J-Pen anti-devil squad. Can u court me in please Gary?

到時一定好精彩!!!

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

有無帶老罰 yeah 去 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-21 23:58 發表

梗係冇 ..
我問 四四下尾...都唔係問你
香港乒乓網

邪惡核心=?
邪膠乒團=?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-22 00:23 發表

Ban your IP ar....hehe....

輝 sir 負責 BAN IP
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-22 00:40 發表

罹文個 fd 羅大友 都 ban
then ban your 羅大友 la....hehe....

破邪點可以唔預我, 你地班邪人撞到我算你地唔好彩了

引用:
原帖由 benzor 於 2008-3-21 03:18 發表

Alright man....I wanna join the J-Pen anti-devil squad. Can u court me in please Gary?
快 d 搵埋阿盤同Anthony 就齊人

日直抗邪隊 :  
1. Gary
2. 小過童
3. Benzor
4.
5.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-22 09:32 發表

快 d 搵埋阿盤同Anthony 就齊人

日直抗邪隊 :  
1. Gary
2. 小過童
3. Benzor
4.
5.
碧咸 / 同乒乓人都好似系日直!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題
最近訪問的版塊