發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-4-1 12:16 發表
十萬轉當天會不會來?
佢應該黎家喎...十萬轉 pls double confirm !!

如果他不來就要勞煩瑤瑤代上

But Yiu Yiu has other special duties already....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-1 14:20 發表
But Yiu Yiu has other special duties already....liness" />
go out with u???
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-27 14:58 發表

我邊有反貼沖爆@@
我都係說有空先來..到時那邊唔夠人先打那邊..
如打正就用反貼,打邪就用邪膠打
Phantasy, pls also cfm if you can come, tks!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我而家真係未知來不來到..所以我先說如我到時來到又有隊唔夠人先打..
如要現在confirm,當我不來先..sorry for that  

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-1 14:25 發表
我而家真係未知來不來到..所以我先說如我到時來到又有隊唔夠人先打..
如要現在confirm,當我不來先..sorry for that  
您有粉??
邪定正??
邪我定您咪得lor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我之前都說了..如我到時真的有空來..
而又有隊有位.
就邪隊打邪膠,正隊打反膠

引用:
原帖由 jackho813 於 18-3-2008 23:04 發表
邪惡核心 vs 正義之師 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會
邪膠乒團 vs            4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會

時間 : 6:00 - 9:00pm

地點 : 觀塘乒高球會 (稍后附上詳細地址)

內容 ...

費用 : 平圴分擔 Book 場費用
改左o既~~~

因為如果不改就會變了做針雞球局.

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-27 14:58 發表

我邊有反貼沖爆@@
我都係說有空先來..到時那邊唔夠人先打那邊..
如打正就用反貼,打邪就用邪膠打
睇你幾時又出埋D"救唔到既絕招"......正氣唔用得呢招架

代十萬轉confirm,昨晚問過他,他說前來。也已告知他時間是6-9。

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-4-3 10:30 發表
代十萬轉confirm,昨晚問過他,他說前來。也已告知他時間是6-9。
Thanks.

所有參加者, 請 PM Tel 給 Jackho813 / 羅殺
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 09:33 發表

希望有得黎 昅昅啦 ... 不過去到會吾會比人till 基架 .
有人等你來 ;titter ;titter ;titter ;titter
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-3 13:45 發表

有人等你來 ;titter ;titter ;titter ;titter
我都想去,但唔想悶親女友

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 3-4-2008 13:57 發表

我都想去,但唔想悶親女友
難得星期六...........you better not come lor

難得正邪大戰 .....you better come lor
香港乒乓網

黎囉..最多我黎陪佢

objection

發新話題
最近訪問的版塊