發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 25-3-2008 16:24 發表
1) 邪 Jackho813 (隊長)
2) 邪 Leo
3) 邪 //RAY\\
4) 邪神  
5) 邪貓
6) 邪 phantasy  (后備)
哈哈, 佢都算邪人~~~~~反貼沖爆

引用:
原帖由 44_66 於 27-3-2008 10:54 發表

靚靚 ... 汝都算係邪人
我以前是全邪的
只係宜家唔打~~

為左今役, 決定出山做邪人

引用:
原帖由 pyc9394 於 2008-3-27 12:14 發表
山頂位。。。。。留一个給我觀戰

!!!。。。。邪隊必勝。。。。!!!
你又係邪人?  

引用:
原帖由 pyc9394 於 2008-3-27 12:14 發表

帶唔帶 d  貓出黎觀戰?

引用:

大家同類...我也是貓 mao
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 12:45 發表

貓 ... 是好小出街的 ... 迫輕貓例外
迫輕貓 就快改名做 橫打貓

引用:
原帖由 見頭暈 於 2008-3-27 13:42 發表

你個隻, 好似屎貓
佢而家可能真係屎左啦 , 成年無見佢啦

Back Hand Mao 已經消失了....但昨天我見到他在側魚涌打波......
他拿了 ken2 果快金摘球....back 了兩板

橫打貓尚未修成正果, 要等十年八載

而家 衰 Mao 便有一隻
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-27 10:53 發表

哈哈, 佢都算邪人~~~~~反貼沖爆
我邊有反貼沖爆@@
我都係說有空先來..到時那邊唔夠人先打那邊..
如打正就用反貼,打邪就用邪膠打

係呀..我地好多時打完波都去食野.又好多時都去一間叫順得仁.食到拎埋9折卡.所以都幾順得仁架

我要打....!!!!!!
沖爆超

phantasy 代替小貓出戰....我做球証 !!
香港乒乓網

十萬轉當天會不會來?

發新話題
最近訪問的版塊