發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

我都試得多, 有机無咭.
今晚邊到 eat dinner ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:03 發表
我都試得多, 有机無咭.
今晚邊到 eat dinner ?
大排檔...正 !

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 01:00 發表

但似乎old cake兄破邪功夫俾小弟的更瀟灑, 那板正手入台暴挑小弟都吃盡苦頭了
我平時的水平吾係咁架,ray,jack and mao我都未win過,今晚是old cake 復仇記,己經是我的超水準之作,以後可能打吾返今日的水平,YY 和46都知我平時的水平都是一般的

平時打反膠都冇今日咁積極去搶攻

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:28 發表
我差少少可以破 old cake
我今天直落連打五場......未停過....地下又硬, 個波又圓, Gary 又不在
個地唔硬牙
仲好林
不如親地林.......
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 01:05 發表

裕文方 四十幾年老字號 大排檔 , 熱血沸騰 , 不過溫情洋溢 liness" />
今天八十圆消費,有好波打,有好野食,重有beer beer,简直超直,返通漲!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:29 發表
今日我地大佬 LEO1234 無到.......下次你地無咁好彩
僥倖把握時機,
挑戰邪門成功,

今晚幾乎虛脫,
吃完飯都無力起身.

引用:
原帖由 biside 於 2008-4-6 01:13 發表

僥倖把握時機,
挑戰邪門成功,

今晚幾乎虛脫,
吃完飯都無力起身.
長老你都全勝wor.....!!!!!!!太強了!!!!!!

連打波費20元

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-6 01:08 發表
平時打反膠都冇今日咁積極去搶攻
你的打法,真係比你打到呆左,長膠直版打全攻形,頭兩盤完全吾識應,如果你打返平時的打法,水平一定更高,下次再和正邪合一的你再打過

今日打左九塲波,重有幾塲係三比二,而家好累,天日有排痛

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:17 發表

你的打法,真係比你打到呆左,長膠直版打全攻形,頭兩盤完全吾識應,如果你打返平時的打法,水平一定更高,下次再和正邪合一的你再打過
phantasy正氣功力仲要高多幾班, 反而正邪合一功力就會削弱了, 所以, phantasy兄都係專心練正氣吧!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:19 發表
今日打左九塲波,重有幾塲係三比二,而家好累,天日有排痛
我諗你體能消耗比我少得多

不過無所謂, 我鍾意打到散晒, 返屋企再沖個熱水涼, 再淋一陣熱水, 正!!  

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:06 發表

我平時的水平吾係咁架,ray,jack and mao我都未win過,今晚是old cake 復仇記,己經是我的超水準之作,以後可能打吾返今日的水平,YY 和46都知我平時的水平都是一般的
OLD CAKE...在論壇講大話要扣分架....小心.....
平時你放下水, 比我地開心下
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊