發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 00:33 發表
今次邪人放水,未出全力,mao mao 一路打一路掛住走人,
今日本來輸比 cake caek 3:1....不過他有心放我水...比我一局我.
技不如人便技不如人.....這只會令我更有上進心, 要更邪
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:31 發表

無打錯..但係好佩服佢..點解可以打長膠打到好似反貼咁...好利害...睇到我呆左
佢仲要係一板反貼都無用過   
我身在邪隊心在正,所以都係打唔出邪膠應有的邪威力   
用長膠都係打到似反膠
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 00:35 發表

關乜事丫, 汝板正手直情好似掉個波過對面台咁 , 掉親都中
今日真是有兩板經典...長膠遠飄 ........
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:50 發表

今日本來輸比 cake caek 3:1....不過他有心放我水...比我一局我.
我都要上進d,成日比隻衰貓洽

多謝十兄今天手下留情, 先不會 3:0.......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:50 發表

重歸正氣吧, 我地正氣既大門隨時為你地打開, 小弟已經拯救左兩個邪神返回正道架啦, 你都加入埋我地啦!!!  

更邪?  我只會更轉, old cake 兄只會更快!!

今日 phan 打什麼膠 ????

下次我地要找邪膠老祖宗出場先得
香港乒乓網

一入邪門深似海.....................
香港乒乓網

今日我用755冇海綿長膠

抱歉小弟今天有事要早走, 否則請 (是腰請) 你地去食飯又點話
香港乒乓網

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 00:46 發表
wakakkaka!!  一早講左我對邪膠就精神架啦, 今日我地大破邪神, 小弟, old cake 兄同 biside兄都係全勝, 問你地班邪神服未.

phantasy係 無間道來唶, 表面上客串邪氣, 實際上佢不嬲都係正氣架啦

我返唔 ...
十萬轉兄,今次破邪有你壓塲,令我們信心增強不小,

下次要和正氣的phantasy再打過
如果佢正邪合一,可能是天下無敵wo
本帖最近評分記錄

為鼓勵日后多 d 這樣的大戰, 今天勝出的隊伍, 每人可加 30分
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:55 發表
抱歉小弟今天有事要早走, 否則請 (是腰請) 你地去食飯又點話
無你無相機影相呀......今晚又成圍枱.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:52 發表
多謝十兄今天手下留情, 先不會 3:0.......
我都爭D賴野啦, 第一局用錯戰術, 第一板起手質量太高, 俾你塊長膠頂過來, 我跟本打唔到第二板, 第二局仲輸緊7:10, 好彩追得番, 如果唔係俾你head住2:0我就好難打了

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:56 發表
為鼓勵日后多 d 這樣的大戰, 今天勝出的隊伍, 每人可加 30分
thanks mao mao

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 00:56 發表

十萬轉兄,今次破邪有你壓塲,令我們信心增強不小,

下次要和正氣的phantasy再打過
如果佢正邪合一,可能是天下無敵wo
但似乎old cake兄破邪功夫俾小弟的更瀟灑, 那板正手入台暴挑小弟都吃盡苦頭了

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 00:57 發表

我都爭D賴野啦, 第一局用錯戰術, 第一板起手質量太高, 俾你塊長膠頂過來, 我跟本打唔到第二板, 第二局仲輸緊7:10, 好彩追得番, 如果唔係俾你head住2:0我就好難打了
第二局好精彩, 起初你 win 緊 6:2...后來我邪神上身, 連追六球, win 翻你 8:6.....后來突然見你面有正氣...邪神走路...10:7 都比你追翻, 仲 win 埋 deduce...不過便是我 win 緊你 2:0, 你一樣會 win 我....你改變戰術好成功.
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:57 發表

無你無相機影相呀......今晚又成圍枱.....  
ai我又做左傻仔, 揹左咁大部相機出來竟然無帶卡

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:01 發表

第二局好精彩, 起初你 win 緊 6:2...后來我邪神上身, 連追六球, win 翻你 8:6.....后來突然見你面有正氣...邪神走路...10:7 都比你追翻, 仲 win 埋 deduce...不過便是我 win 緊你 2:0, 你一樣會 win 我....你改變 ...
就係因為追到果局, D信心先返來, 如果唔係輸緊0:2我一定會更加手緊

發新話題
最近訪問的版塊