發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

OK la..phantasy 代邪神
搵人帶你去..你打比阿 Jack 約佢呀

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-5 12:50 發表
我應confirmed 到可來了...是不是好近觀塘MTR ?
i go with u ar......ha ha
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

~~正邪大戰結果~~

邪 / 正

Old Cake

Fanlam

十萬轉

Nicholas

Biside

Mao

2 : 3

3 : 0

1 : 3

BrianDD

0 : 3

JackHo

3 : 1

//Ray//

3 : 2

Phantasy

3 : 1

總局數

正隊

19 : 6

今次破邪成功 !!
Old cake 打到著左火...........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:23 發表
邪 / 正  Old Cake Fanlam十萬轉  Nicholas Biside Mao 2 : 33 : 0  1 : 33 : 0  1 : 3 BrianDD1 : 3 0 : 3 0 : 3 1 : 3 1 : 3  JackHo1 : 3 3 : 1 1 : 3 3 : 0  2 : 3 //Ray//2 : 3 3 : 2 0 : 3 2 : 3 0 : 3 Phant ...
oldcake 做得好!!!!!!!!!!!

Phantas d 分是否打錯左呢 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我都係邪念唔夠..下次要轉下打正氣先

我差少少可以破 old cake
我今天直落連打五場......未停過....地下又硬, 個波又圓, Gary 又不在
香港乒乓網

今日我地大佬 LEO1234 無到.......下次你地無咁好彩
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:28 發表
我差少少可以破 old cake
我今天直落連打五場......未停過....地下又硬, 個波又圓, Gary 又不在
我只會令賽事刺激,先送5局比人

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:26 發表
Phantas d 分是否打錯左呢 ??
無打錯..但係好佩服佢..點解可以打長膠打到好似反貼咁...好利害...睇到我呆左
佢仲要係一板反貼都無用過

今次邪人放水,未出全力,mao mao 一路打一路掛住走人,

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 00:33 發表
今次邪人放水,未出全力,mao mao 一路打一路掛住走人,
衰貓不嬲好演技

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 00:34 發表

yeah , yeah ... 直得一提係十萬轉 , 破邪同對反貼好吾同 , 上哂力 ..... 吾知許識吾識番屋企呢
同意同意....變左另一個人....好堅

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 00:26 發表

oldcake 做得好!!!!!!!!!!!
thx,
今日真係打得很順,增加了不小信心,還有是第一次win 邪 jack,好開心啊!!

wakakkaka!!  一早講左我對邪膠就精神架啦, 今日我地大破邪神, 小弟, old cake 兄同 biside兄都係全勝, 問你地班邪神服未.

phantasy係 無間道來唶, 表面上客串邪氣, 實際上佢不嬲都係正氣架啦

我返唔到屋企?  我驚4466 醉左係條街度俾人劏佢死牛jar!!

本帖最近評分記錄

發新話題
最近訪問的版塊