發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-3 14:13 發表
objection
Object 咩都講清楚 d 呀......
object 我黎 定 陪 CC

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-3 14:13 發表
objection
你唔想我去??????????????

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-3 14:23 發表

驚你沖爆佢

我都未知可否有空來看看

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 3-4-2008 14:23 發表

怕你日後對住我...................哭訴

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 3-4-2008 14:23 發表

怕你日後對住我.................哭訴...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-3 14:30 發表

怕你日後對住我.................哭訴...
咁我唔去lor.....!!!!!!!!!!!

乒高體育會 - 搬遷提示
位於觀塘區既乒高體育會已經遷往對面業發工業大廈(即NIKE倉上面)

新址: 觀塘開源道73-77號業發工業大廈二期七樓G室(馬會對面)

新址佔地4千多呎
可擺放6-8張枱
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

正邪大戰我估國明未必來得, 有無人代他 ???
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 18:38 發表
乒高體育會 - 搬遷提示
位於觀塘區既乒高體育會已經遷往對面業發工業大廈(即NIKE倉上面)

新址: 觀塘開源道73-77號業發工業大廈二期七樓G室(馬會對面)

新址佔地4千多呎
可擺放6-8張枱
其實那裡場地大不大?有沒有相看?

香港乒乓網

I will come on time

BrianDD 會代替 LEO
香港乒乓網

我明天可能來一陣
香港乒乓網

i will come 6 30 pm ha ha
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

if I can finish my stuff earlier, I may come.. still cannot confirm now ..

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-5 00:49 發表
if I can finish my stuff earlier, I may come.. still cannot confirm now ..
噤唔成局wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

點解第一版我會變了confirmed @@ 我一直都說我未必來到..來到又有隊唔夠人先加入

如果真是有事來唔到, 唔緊要...其實大家都是唸d 卓頭來玩下姐
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊