24 12
發新話題

今年有冇福建乒乓球錦標賽?

今年有冇福建乒乓球錦標賽?

上年我呢個時間岩岩番香港, 重未記得點樣揸住塊板所以無報到第一屆比賽, 但我記得上年好似係差唔多呢個時間開始有得報名
唔知今年會唔會有第2屆呢?

我想會有.....一於支持你 去踢館
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我邊度敢踢館, 只係聽聞歐少收埋好多小師妹, 去見識見識

原來另有意圖
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我既另外意圖就係同國內年青一代交流交流

阿舜哥真係勁∼∼∼ 就連籌被中嘅福建乒乓球錦標賽都俾你猜中~~~  一開始報名嘅留定個位比你啦~~~

邊個打我D 令女師妹0既主意!!!!

今年福建杯要搞大距!!..

你想同國內年青一代高手交流,容易啦,下次上廣州,叫埋你囖!小飯師妹應該得閑!

呵呵,到時一定join

引用:
原帖由 歐少 於 2011-2-25 21:42 發表
今年福建杯要搞大距!!..

你想同國內年青一代高手交流,容易啦,下次上廣州,叫埋你囖!小飯師妹應該得閑!

秋E妹妹都應該得閒∼∼∼

引用:
原帖由 eric985281 於 2011-2-25 22:18 發表
呵呵,到時一定join
咁SUPPORT∼∼∼

你可以EMAIL定你嘅名,電話同EMAIL去 [email protected] 先,到一有報名表時可以立刻通知你~~

到時候..秋E 對小飯.都五知道幫邊個好!!好難選擇!!

你幫你師妹啦∼ 我幫我師父∼∼ 話晒佢都好細心咁教過我∼∼∼

你扮弱者,秋E先捉住你只手手教你0者…你呢一蕉不知欺騙了多少年青美女!!

我冇扮丫∼∼∼ 都打唔贏你,又打唔贏CALVIN~~~ 仲唔係弱者

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-26 00:22 發表
我冇扮丫∼∼∼ 都打唔贏你,又打唔贏CALVIN~~~ 仲唔係弱者
我都係弱者

你地班友仔…下次,秋E 同小飯來,,我一定扮.傻仔! 搏嚇比人親手指導一下,或者兩下!! ^^

引用:
原帖由 fungkawing 於 2011-2-26 00:34 發表

我都係弱者
我都係弱者

引用:
原帖由 eric985281 於 2011-2-26 01:16 發表

我都係弱者
野獸eric扮乜野弱者, 甲組都係弱者既話, 咁我地呢D丁丁點算

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-25 17:06 發表
阿舜哥真係勁∼∼∼ 就連籌被中嘅福建乒乓球錦標賽都俾你猜中~~~  一開始報名嘅留定個位比你啦~~~
多謝晒啊
唔知今年除左單打, 重有無雙打同埋團體呢?

24 12
發新話題