發新話題

[球例] 全部舊板唔比得賽?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:10 移動

全部舊板唔比得賽?

引用:
原帖由 songyip 於 2011-2-22 17:51 發表
一塊板如果曾經搽過有機膠水, 後來換膠, 再搽無機膠水, 乒總既 CHECK 板機器會否驗出, 而這塊板能否參加比賽?! 我諗好多人都想知!!!!

打乒乓波變了貴族運動????一定要新板新膠涂新膠水先可以比賽??

希望有關人士或高手可以代為解答, 謝謝!

PUSH ++++++

應該用過有機膠水都吾得,因為我塊板無用2年有機膠水都過吾到。可能要2年半或更長時間!

引用:
原帖由 fungkawing 於 2011-2-22 19:34 發表
應該用過有機膠水都吾得,因為我塊板無用2年有機膠水都過吾到。可能要2年半或更長時間!
吳係啩!

可能狂3膠面和海棉都用有機黏的原因!加上木板有有機的原因!

冰腫新例:
只有PF4 032 / 08 才可以比賽..........

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

乒譠難題,請高手回答!!!!!!

請乒總出句聲~~~

我塊板打左十幾年,點換啊?唯有返廣州打比賽囖。廣州適合我呢D 水平0既人打。那裏有秋E 有小飯。 我中意

我有十幾塊板呀 真係知下齋木板過唔過到機~~~

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-22 20:55 發表
光木板一定五可以打乒總有限公司的比賽啦!!你塊板都沒有“完全覆蓋”!!

最小CHECK下有無VOC 丫~~~

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-22 20:55 發表
可能以後唔可以比賽,好似文物放在博物館甘,放系屋企擺!

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-2-22 23:47 發表

可能以後唔可以比賽,好似文物放在博物館甘,放系屋企擺!
等十三年就OK啦∼∼∼

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-23 01:21 發表 [img]http:\"\" //www.hkttf.com/images/common/back.gif[/img]

等十三年就OK啦∼∼∼
哇!十三年,陳皮定咸魚,塊板越陳越香=》

乒譠難題,請高手回答!!!!!!

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-23 01:21 發表

等十三年就OK啦∼∼∼
重耐過八年抗戰?

發新話題