發新話題

【乒工廠球局】: 3月20日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局 (完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
好勁ar, 有8張枱, 仲要爆左tim

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-18 19:29 發表
好勁ar, 有8張枱, 仲要爆左tim
可以加到 10 張枱家.... 問下廠長仲可唔可以黎囉..

有無咁多人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-19 03:01 發表

可以加到 10 張枱家.... 問下廠長仲可唔可以黎囉..
隨時歡迎

I will come, 9-11
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-3-19 09:37 發表
I will come, 9-11
聽晚大戰連場

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-19 09:49 發表

廠長 咄吾咄 蕉  liness" />
出乜蕉好呀???????? honey...........!!!!!

嘩...............乜咁高興咁多人呀...........

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 10:33 發表
嘩...............乜咁高興咁多人呀...........
你唔去呀?

唔得呀
今晚打波
聽日唔俾打呀~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 11:28 發表
唔得呀
今晚打波
聽日唔俾打呀~~
廠長實嬲你...為左 xx 放棄 xxx

引用:
原帖由 瑤瑤 於 19-3-2008 11:54 發表

我用良心良苦
廠長實明白

引用:
原帖由 瑤瑤 於 19-3-2008 11:54 發表

我用良心良苦
廠長實明白

自從 44_66 入左廠后, 廠內廠外都多左好多人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-19 12:42 發表
自從 44_66 入左廠后, 廠內廠外都多左好多人
冇錯!! honey係現時hkttf人氣最高又最好波的球手,我用0左破世界紀錄0既年薪先引到佢入廠

發新話題