發新話題

感謝 : 4466丙組 16 強

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
恭喜46兄........加油!

恭喜4哥, +油

46真係越來越好波,小弟真係望塵莫及~~~

恭喜46~~真係愈來愈勇
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

I cannot beat 46 anymore................unless I play him for a soft drink.......

4哥!下次再加油! 我已經上佐來可以陪你一齊比賽啦!ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-2-14 16:51 發表
4哥!下次再加油! 我已經上佐來可以陪你一齊比賽啦!ar~ar~
Don't forget me wor...

仲有我都有sup你ar

引用:
原帖由 44_66 於 2011-2-14 12:22 發表
丙組比賽不材只差一步出線已經達標,多謝各位波友支持,尤其是乒匯兄弟到場打氣,多謝太陽,焯焯,黑仔,小強,凱峰,家豪,呀九,容子樂,喬哥,呀龜,麥當奴,小露寶 同埋師傅幫我做指導... 多 ...
46你好似流低左一個人未多謝喎!祝您同老佛爺情人節快樂!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-2-14 17:47 發表 46你好似流低左一個人未多謝喎!祝您同老佛爺情人節快樂!
你講你呀?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-2-14 18:14 發表

你講你呀?
我只說老佛x呀!

46兄開始進入另一境界

引用:
原帖由 james007 於 2011-2-14 17:09 發表

Don't forget me wor...
唔會! 你係我目標我要打贏你嘛!

引用:
原帖由 44_66 於 2011-2-14 17:28 發表

聰聰,下次應該打乙組喇,希望企得住腳啦 快d再上呀呀呀呀
4哥 ,我唔會咁快上去! 係到慢慢打吓嘛~

46好波,,,幾時教下我

發新話題