發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題
$ c: S7 I; F" H/ ]7 r/ B! y9 c+ R9 s如bamboo........那時禁了7月1禁
% e- N$ T% _* C但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
# w; R& J: v/ {; j; w4 ~% j那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表 ' s+ k. U! b1 v6 p& \; P1 U/ U
有個問題' G0 D6 L% `& F# I" [( F$ S" S) E
如bamboo........那時禁了7月1禁
/ C  Z. x& Y* ~8 C( n, c+ A& m但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
3 u) ~$ C& I% v! B5 M; v) [& T那我們禁不禁??
* [; C  [+ A& Q! w
+ z9 C- i: G% X
我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 8 y, ]. m& Z- @6 ~

1 a' U. T! L. l5 j: Z3 ]" `! O% I2 a4 q( S
( D+ R- X3 ?! r$ V/ \禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 ' l8 Z( J5 Z, b4 g' s

5 H- X! Z! O/ M/ h- Q6 T1 C+ p4 u! i$ h* Y; k
4 p; @) X4 m$ y我0地遲多半年先禁

已加! E4 w( A3 B* x: C+ n, s, Z# P
9 o4 R# Q4 ?& V7 B- ~: i7 d) B
瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+
' C! z% @  i+ _& ~及 fatguy 參加
9 m% f* E* \- e# a$ O
3 K3 o9 _1 M* ^8 p3 @/ xthanks& E3 ?& W6 z) b* j) N* b: M" P

. t! s: I6 [' H[ 本帖最後由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:39 編輯 ]
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:' _" L: l$ t3 s4 B' ]/ [/ s# {. Z
  P  e+ T# `7 E
贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表
$ H& M8 X* q% E& e+ MTopgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
5 g! z' ?0 d: f/ q
( i5 f9 N0 z- M$ Y3 T7 jTopgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表 . S: l# Y! G0 P/ [6 L# E
幫chuhoikuen同ohgnow報
" L6 W. Q# Z8 W9 H. M, i& i) j+ N& H$ j2 I, m; C
你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊