發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

我沒有收過. 學界杯便收過.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我想報名

我想報名
/ K4 s- _; X6 P  ]* x* g8 k* U$ ^- V
thanks8 h& x, i: f8 z/ `$ v( E
* s8 _- O9 f7 m! h! \9 Z( {- f8 O
Richard MAk
本帖最近評分記錄

sure la 新任板主
香港乒乓網

至正 及 永輸 前確認會來參與 7/1 的比賽.
5 O' O/ {) q/ U- [. ^3 T2 c, V另還有六位 "特別嘉賓" 稍后會確認.
香港乒乓網

我報名(俊一)
$ v) Y' J8 z. T6 S7 B- N0 j8 p" y幫yat(俊一)報
本帖最近評分記錄

俊一有代表出場 la
香港乒乓網

YAT 是否會員....若未是要立即登記. 因為只準會員打. (除特別嘉賓)
香港乒乓網

4 t1 }  m# |( x8 p

- X7 {$ u2 c0 p$ [! }: z4 C3 r贊助人瑋仔 + 3gp 報名
8 _, z$ N! ^: N0 i/ d" J1 @3 t) L* \- [/ N2 w9 S/ M3 w4 ]1 j
thanks
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 收到 2008-3-21 22:33

回復 54# 的帖子

yat是會員

金章會員可以開以優先報名
香港乒乓網

預咗我未

pls see the list first
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-22 23:26 發表 8 b1 W4 R; w* S; G1 u" U9 K- s
pls see the list first
: K+ b' y+ l" _8 h, i
我又眼大睇過龍添

報名...8 X  w: ]: ?6 Y. Y5 q! }
幫puikee1227報名......          Thanks
. v. p' z- p: D; I$ I6 ~' c- B3 N. L8 i
本帖最近評分記錄

我幫 johnnywai 報名..... 唔該.......
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我幫 Skywalker 報名

我遲左冇得打添
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 點會 無你份.... 2008-3-25 01:47

版主及銀章或以上會員優先報名
香港乒乓網

我報名.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 暫保留報名資格 2008-3-25 15:13

我報名(john) 防孤
本帖最近評分記錄

發新話題