發新話題

【精英月賽】2月23日(星期三) 8:15-11:00pm 彩虹道黑暗冰室

引用:
原帖由 borkee 於 2011-2-11 19:10 發表
代至高及kowlboy報
至高戰績:e局甲組殿軍(冠軍係防守王),丁組月賽2冠軍!
kowlboy戰績:e局乙組亞軍,N年前拍伙我取香港西聯網男雙冠軍!(防守王冇打)
謝謝波記代報名
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-13 01:58 發表

防守王便是怕了波記
記憶中防守王喺e局某年混雙比賽中屈居第二,俾波記破壞咗大滿貫wor

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-2-14 22:12 發表

記憶中防守王喺e局某年混雙比賽中屈居第二,俾波記破壞咗大滿貫wor
(不過其他年份全部贏哂

至高出塲, 誰與爭峰
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I join(09-10大埔區分齡乒乓球比賽男子單打先進組(35-44)季軍)
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 welcome 2011-2-14 22:42

add 吉田本上 (西貢區小學學界冠軍)
香港乒乓網

貓哥,你打錯左個"滴"字......

一樣姐.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-14 22:32 發表
至高出塲, 誰與爭峰
梗係啦...唔好同我爭包尾個位呀

貓兄,吾不是(醫館局冠軍)啊,

can I join? (離島區男MC組單打冠軍)
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

of course, you can join

仲有嗎??THX
本帖最近評分記錄

ok , 衰 貓放在 waiting list,
香港乒乓網

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-2-15 13:38 發表
can I join? (離島區男MC組單打冠軍)
我都有拿過同區MC冠軍, 2009...你是否2010 ?
香港乒乓網

回復 35# 的帖子

Yes. 2010 ...
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

依咁大家有机會交流下
香港乒乓網

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-2-14 22:12 發表

防兄知我要發配邊疆,先至比我留個美好回憶姐!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-2-15 12:55 發表

梗係啦...唔好同我爭包尾個位呀
又想同我爭! 上次新手月賽差D比我囉魚腩獎呀!但比小童童破壞咗我嘅好事,今次仲唔係.........................我!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-2-16 00:18 發表

洗乜講?!

發新話題