發新話題

想成為會員

想成為會員

想成為會員,請問要有什麼手續呢?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 13:38 發表
要拋下老婆仔女, 一個星期打足七日波...

引用:
原帖由 Bear 於 2011-2-10 14:21 發表
交會費100大元/month就得,並可以一星期打足三晚,球衣一件,折扣器材,但要偶然輸比波尊...
啊!謝謝你,太好了,有埋球衣,我什麼時候可以join呢?由下星期一開始可以嗎?
至於輸波當然沒有問題,因為我出了名成日輸波架啦,某人都講我成日輸波,所以現在我只想打下波,運動下.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 15:18 發表

你唔好扮野, 當年在 tko plaza, 你幾乎日日都 ko 我
錯了,當時我只有4成機會贏你,現再你已經到了另外一個境界,同你無得打啦.

回復 12# 的帖子

Y師傅!!!你...你...你...........你部相機好靚.

唔,呢個幾靚仔!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2011-2-10 23:09 發表
Happy仔入我個TKO會呀, 0月費, 逢星期一樓下打波
我都想,不過唔方便,都係西灣河就腳d

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 23:18 發表
BECKHAMM TKO 會日后要靠你LA
係呀,猫哥年年攞冠軍,佢走左之後,就係Beckham既世界啦!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2011-2-11 10:18 發表

猫哥唔走, 猫哥佢真係年年攞冠軍,
但係Happy哥唔走, 就Happy哥年年攞冠軍!
其實你地走曬我返而覺悶, 第一年人齊最開心, 羸輸不是最重要!
A80不在嗎?唔緊要,你仲有一個steven哥,佢好吹得,你實唔會悶.

引用:
原帖由 kklai 於 2011-2-24 01:09 發表
普通波友

帖子31 積分58 球技58  •個人空間•發短消息•加為好友•當前在線
31# 大 中 小 發表於 2011-2-24 01:08  只看該作者 佢有火我打得更好
我有無同你打過呢?

發新話題
最近訪問的版塊