發新話題

感謝東區球會

感謝東區球會

感謝東區球會今晚熱情招待,令我有機會跟你們眾高手學習,而且還有新春大優惠,免費給我打足2小時,多謝你們!
祝你們新年快樂! 球技天天進步!

本帖最近評分記錄

唔使客氣,同埋唔該來多D,好多人等緊同你再較量!

回復 1# 的帖子

星期三再接再厲,等緊同你較量!

祝東區球會你們新年快樂! 球技天天進步!

引用:
原帖由 lisingwa 於 2011-2-8 09:39 發表
聽Sam哥說你們逢星期一,三,六也有球局,我還以為只有星期一.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-8 14:15 發表

聽Sam哥說你們逢星期一,三,六也有球局,我還以為只有星期一.
星期一guest 4 tables,  星期三,六 2 tables...

引用:
原帖由 lisingwa 於 2011-2-8 09:39 發表
星期三應該來不了,一星期只可打一次波,下星期一我再來打好嗎?

bear 兄,
明天星期三想來玩下??可以嗎??
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-8 22:53 發表
bear 兄,
明天星期三想來玩下??可以嗎??
PM the time to you already. Surely you are welcome. I met your colleague in Shangahi!!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-8 19:53 發表

星期三應該來不了,一星期只可打一次波,下星期一我再來打好嗎?
Sure!

引用:
原帖由 Bear 於 2011-2-9 06:20 發表

PM the time to you already. Surely you are welcome. I met your colleague in Shangahi!!
Who??
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-8 19:53 發表

OK! Waiting U!!

聽聞你果晚去掃塲wor,好多人死在你手上
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-9 16:46 發表
聽聞你果晚去掃塲wor,好多人死在你手上
猫哥,你誤會了,我已聽某人說,只係得閒打下波,做下運動咋,唔係掃塲,唔好玩我啦.

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-9 09:48 發表

Who??
Chris

I C

發新話題